Toysdaily 玩具日報

[ps3] Another Century Episode R

非常同意,成個操控超有問題,今集d副武器變左儲tension出招,全招式都無限子彈 ,仲有r制變左變形制.. ...
HORSEORPHNOCH 發表於 22-8-2010 07:04 PM

宜家都開始慣慣地佢個控制,不過我唔得佢個控制有咩問題,反而重有真實既感覺.
我都是呢隻Game 的fans,由PS2年代第一集儲到第三集;今天路過SSP,在X源見價啱($58x)即入。{:3_131:}
睇完片 .... 即刻冇晒 火 .... 完全感覺唔到似 一隻 ps3 game ... 講野時 冇 cut in ... 用一小格動畫圖  ...
Vince 發表於 19-8-2010 12:52 PM

好垃圾 o既 game, 玩翻 psp 高達好過
d 音樂好似以前超任 d 音樂咁
機體外形似 play station   level
好垃圾 o既 game, 玩翻 psp 高達好過
d 音樂好似以前超任 d 音樂咁
機體外形似 play station   level
newnov 發表於 26-8-2010 10:27 PM

你有冇睇過實機畫面嫁?如果只係睇youtube個條片就有e啲定論既話,我真係無言.
而且ACE個控制同高達差好遠,如果只係玩開高達會好難上手.
點解隻GAME 咁貴? YOUTUBE 片真係幾恐佈, 好想睇下, 出旺角睇下先
點解隻GAME 咁貴? YOUTUBE 片真係幾恐佈, 好想睇下, 出旺角睇下先
布歐 發表於 28-8-2010 07:31 PM

隻game個円價成8千幾円,你去amazon睇下都要6千幾円,你打返港紙6字頭好正常.
重有youtube e啲片真係睇佢點錄.你有冇睇啲人錄高清TXB既RM格式節目?你會唔會睇到高清(1080P)?