Toysdaily 玩具日報

[ps3] Another Century Episode R

Very Cool PV
回復  黑色三連敗
立体化 的 機戰 我唔睇好的 ... 就好似 wii 果隻 咁 ...
Vince 發表於 23-4-2010 05:09 PM

wii個隻真係~~~~:( 都唔知幾時先有機戰玩~~~~:unhappy:
創聖 只要唔好好似三一咁 咁屈"敵人"就好了.....
http://www.youtube.com/watch?v=YoT8sGIBUAo
有新 PV ... 真係好似幾好 wor
好似真係幾好玩喎 :handshake:
好似真係幾好玩喎
bbf1125 發表於 21-7-2010 09:52 PM

直頭 掂 ... 不過隻 game 應該 唔平 ... 如果過 500 我真係買唔落手 ...
個 PV 仲有 part 2 的
http://www.youtube.com/watch?v=lEFz2unfBbQ&feature=related
留意 最尾 ... 初回特典有 Z Gundam 3 號機 ...
搞到好想入番部PS3, 等出白色160GB 行貨,仲有隻BASARA 3
直頭 掂 ... 不過隻 game 應該 唔平 ... 如果過 500 我真係買唔落手 ...
Vince 發表於 22-7-2010 10:03

如果到時真係要咁貴, 我等出年2月去日本先買, 呢類game 到2月果時應該3000yen 有找:p
個 PV 仲有 part 2 的

留意 最尾 ... 初回特典有 Z Gundam 3 號機 ...
Vince 發表於 22-7-2010 10:55 AM

睇完有d暈眩感覺~~~不過唔錯~~~:shiny:
已出 ... 我見 63x 左右 ... 有冇版友 買左, 覺得隻 game 如何 ????
已出 ... 我見 63x 左右 ... 有冇版友 買左, 覺得隻 game 如何 ????
Vince 發表於 19-8-2010 10:42

63x 咁貴 :47:
Vince 發表於 19-8-2010 10:42 AM

個價~~~~:Q
好想玩呀~~不過冇PS3/ \
回復 27# bbf1125

回復 28# 黑色三連敗

冇行貨 + yen 又價 ... 63x 算叫有小小良心 了.