Toysdaily 玩具日報

[ps3] Another Century Episode R

好想玩呀~~不過冇PS3/ \
Aaron 發表於 19-8-2010 11:17 AM

我都冇~~~不過我想玩機戰多d~~~:unhappy:
回復  bbf1125

回復  黑色三連敗

冇行貨 + yen 又價 ... 63x 算叫有小小良心 了.
Vince 發表於 19-8-2010 11:33 AM

但您買左都冇時間玩啦~~~:DD
回復  bbf1125

回復  黑色三連敗

冇行貨 + yen 又價 ... 63x 算叫有小小良心 了.
Vince 發表於 19-8-2010 11:33

咁真係疊埋心水等新年過日本睇下有冇平既二手買 :26:
咁真係疊埋心水等新年過日本睇下有冇平既二手買
bbf1125 發表於 19-8-2010 11:51 AM

咁您都忍到~~~:he:
但您買左都冇時間玩啦~~~
黑色三連敗 發表於 19-8-2010 11:37 AM

:Q .... 你又岩 wor
咁真係疊埋心水等新年過日本睇下有冇平既二手買
bbf1125 發表於 19-8-2010 11:51 AM

又唔洗咁耐下化 ... 過一 2 個星期 hk 都會有人放 2 手 la ... 如果隻野唔好玩 就 唔洗 3 日 即有人放 tim
.... 你又岩 wor
Vince 發表於 19-8-2010 12:04 PM

見您冇玩xbox咁耐就知啦~~~~:help:
http://www.youtube.com/watch?v=_z4BUoDewBE
睇完片 .... 即刻冇晒 火 .... 完全感覺唔到似 一隻 ps3 game ... 講野時 冇 cut in ... 用一小格動畫圖 ... 冇 主題曲 做 BGM ... 聽到想訓 ... 背景 又求其 ... 咩年代牙 ... 3xx 都比多佢 ...
睇完片 .... 即刻冇晒 火 .... 完全感覺唔到似 一隻 ps3 game ... 講野時 冇 cut in ... 用一小格動畫圖  ...
Vince 發表於 19-8-2010 12:52 PM

D畫面好唔得下~~~:(
睇完片 .... 即刻冇晒 火 .... 完全感覺唔到似 一隻 ps3 game ... 講野時 冇 cut in ... 用一小格動畫圖  ...
Vince 發表於 19-8-2010 12:52

呢期真係可以慳返 :66:
屯門已炒上$7XX............無言。
似乎........隻game麻麻, 半價都要諗諗
現價咁貴一定唔會考慮:45:
Vince 發表於 19-8-2010 12:52 PM

e段youtube錄得好差,同實際畫面冇禁差.cut in e樣野我冇咩好講,我自己冇咩所謂.
E隻GAME 可以自己set BGM,而且FMP響機戰都唔係用主題曲做戰鬥音樂.
畫面方面,我又覺得唔係好差,但係話靚又唔係好靚.

個人覺得ACER比ACE123,控制上難左.有啲機可以話完全唔適合打空戰,而且加速方面系統唔同曬.如果玩開高達啲人可能會覺得唔好玩.
e段youtube錄得好差,同實際畫面冇禁差.cut in e樣野我冇咩好講,我自己冇咩所謂.
E隻GAME 可以自己se ...
強襲 發表於 22-8-2010 11:37 AM

非常同意,成個操控超有問題,今集d副武器變左儲tension出招,全招式都無限子彈:53: ,仲有r制變左變形制............我本來都係呢隻game ga fans.....宜家:80: