Toysdaily 玩具日報

查看: 7160|回復: 18

[分享討論] SHF Collection Book + 限定品

今日一入。誌上限定品2隻W + 3個display stand。定價7,140円 + 1,000円 (運費)

:71:
師兄,可唔可以影一兩頁既內容,因為我都有興趣買番本,
thanks a lot =]
師兄,可唔可以影一兩頁既內容,因為我都有興趣買番本,
thanks a lot =]
ivanyu14 發表於 4-4-2010 09:16 PM

X2
我都想買返本黎睇下 但百幾蚊 好似好薄咁又唔知有咩睇:30:
如果c hing可以透露下就好啦:52: thanks~
X2
我都想買返本黎睇下 但百幾蚊 好似好薄咁又唔知有咩睇
如果c hing可以透露下就好啦 ...
aesopq 發表於 4-4-2010 09:42 PM

scan內容好似唔係幾好噃,不如講吓內容算啦。本書其實唔算薄,九十幾頁全彩色,映晒所有已出及已公佈會出嘅SHF嘅靚靚相,主要分3個chapters:

Chapter 1: TAMASHII Features & NEW COMER  (P.05 - P.32)
Chapter 2: S.H.Figuarts COMPLETE CATALOG 2008.2 ~ 2010.3  (P.33 - P.78)
Chapter 3: SHUCHAKU HENSHIN SERIES 2007 - 2008  (P.79 - P.89)

淨返幾頁講吓D"立雜"嘢及誌上限定。個人覺得作為收藏都值得一買。
感謝分享~期待c hing的CC及JJ報告~
scan內容好似唔係幾好噃,不如講吓內容算啦。本書其實唔算薄,九十幾頁全彩色,映晒所有已出 ...
ultramanzoffy 發表於 4-4-2010 10:09 PM

X2...:67:
有玩開SHF的爸打,買本無妨.值得收藏
thx for sharing!:77:
8140 yen, 有書睇, 有野玩, 兼限定, 都OK喎:p
scan內容好似唔係幾好噃,不如講吓內容算啦。本書其實唔算薄,九十幾頁全彩色,映晒所有已出 ...
ultramanzoffy 發表於 4-4-2010 10:09 PM

c hing你誤會了
其實我係想知入面d內容大致係咩~
我都係鐘意揭下書嫁:35:
聽落去好似唔錯咁 遲下入手先~
感謝c hing既 報告!
thx for sharing!
8140 yen, 有書睇, 有野玩, 兼限定, 都OK喎
roystoy 發表於 5-4-2010 12:11 PM

唔係呀,8,140円係限定品價錢,本書分開賣要2,000円... :(
呢本野 ok 呀, 起碼會講埋裝著變身既尾水, 加埋我之前儲既呢本, 裝著資料齊晒
shf 我就選擇性買角色, 作為一本參考書, 都值得收藏

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢本野 ok 呀, 起碼會講埋裝著變身既尾水, 加埋我之前儲既呢本, 裝著資料齊晒
shf 我就選擇性買角色, 作為 ...
龍劍飛 發表於 5-4-2010 01:18 PM

係呀,裝着嗰本都係好嘢嚟嫁!:71:

兩本儲晒就齊咗由裝着交接到SHF的"暗黑"年代了! :34:
c hing你誤會了
其實我係想知入面d內容大致係咩~
我都係鐘意揭下書嫁
聽落去好似唔錯咁 遲下入 ...
aesopq 發表於 5-4-2010 12:59 PM

明白了,希望列出嘅內容對你有用吧! 2,000円嘅玩具參考書真係唔駛點考慮! :73: