Toysdaily 玩具日報

查看: 6146|回復: 22

[分享討論] 終於買到12"decade喇~~~ (已加新圖)

大頭幾靚仔!

心口間紋

變身器以磁石與腰帶連合呢個設計,
o岩曬我呢d驚玩鬆玩具的變態玩家

屈關節時小心翼翼,避免太皺成為日後皮衫破裂的始端

手被膊甲頂住,屈曲幅度有限制

haha~唯有以角度就一就啦

腳不能合太埋,想學包裝盒面影張都唔得......

真係愈睇愈正!

bm 12"的確造得神似,不愧係聚多拉打系列之中最終極的收藏品!!!:71:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

最愛的拉打decade終於連12"都入手, 開心到死!!!!!!!! 影張全家福留念先~~~~

DSC_9090 copy.jpg
:58:自由兄...都是穿長褲好,你的膝蓋...
自由兄~愈睇就愈覺得你個12"個人頭像好正~
可唔可以玩我知係邊到整~幾$$~
我都好想好似你甘玩~:46:
ps::71:恭喜買到心頭好~
恭喜大大:77:
第一張好真- - 唔睇隻腳既話:78:
:77: 弓起 CHing 齊人!
:77:
樓主入貨價算OK嗎?
自由兄~愈睇就愈覺得你個12"個人頭像好正~
可唔可以玩我知係邊到整~幾$$~
我都好想好似你甘玩~
ps:: ...
henrylaw1986 發表於 27/3/2010 06:18 PM

已pm
樓主入貨價算OK嗎?
ultramanzoffy 發表於 27/3/2010 06:36 PM

唔知幾時返貨又唔想無了期甘等之下
比多三舊當了左個心願
Nice FULL MEMBER pic!, thanks for sharing
禁多好野玩 比番D笑容黎好喎:58:
:77:弓起
個人覺得大大手上個隻decade個靚!~
隻12"都ok...有機會試下玩12"都唔錯!

ps:麻煩大大pm埋我12"個人係邊到整, 因為真係想知好耐! thx~
唔知幾時返貨又唔想無了期甘等之下
比多三舊當了左個心願
自由之翼 發表於 27-3-2010 08:43 PM

呀,唔覺唔覺原來隻嘢炒高咗,雅虎都冇好價了。之前我喺蕉人錯手訂多咗隻,到叫收貨先知!見咁熟就唔好意思所以照攞埋,之後在雅虎放了但當時只賺了一魚多,樓主下次早D響嘛,我唔係第一次因呢個原因要喺雅虎放貨了! :o
If you trust me, the priority of all toy should be 12" figure or limited version toy first, since the price of them have so much "up-scale" capability!:77:
我都買左~但仲未放出來~等買個部新相機先放~