Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 自由之翼

[分享討論] 終於買到12"decade喇~~~ (已加新圖)

very nice!!:handshake:
If you trust me, the priority of all toy should be 12" figure or limited version toy first, since th ...
buzz 發表於 28/3/2010 03:35 PM

呢隻我純粹自用,唯獨要諗係保養問題
見隻decade的衫應該擺四五年到就會甩皮同白色部分會變黃
所以都係玩左先實際~~
其實個盒白雪雪都好難keep

:76:講開又講我隻decade買完無乜點玩就放左上櫃頂!今晚拎佢落黎玩玩先
之前影落
恭喜大大買到心頭好!:77:
此貨對我來說真是「雞肋」,明知它是平成仮面的紀念作,但我始終接受不到它的造型。:45:
恭喜大大買到心頭好!
此貨對我來說真是「雞肋」,明知它是平成仮面的紀念作,但我始終接受不到 ...
三木白花子 發表於 28/3/2010 07:18 PM

我初時都好反感呢個decade造型
不過對耐左覺得好sharp,開始覺得又唔係甘差
再加上依家睇返套劇更加中曬毒:35:
其實呢隻拉打真係幾正...............:67:
呢隻真係好正!上色,腰帶同色彩方面都無得頂!!!!