Toysdaily 玩具日報

[其他] >>>>請轉往新區<<<<PC集中區

日本已出
http://www.1999.co.jp/10146806

傳聞消息: Fresh 光之美少女預定11月26日於無線電視台播放
Chibi-Arts 公佈月光先, 是否意味著4人中最不受歡迎的SUNSHINE會...
redfish 發表於 19-5-2011 01:16 PM

估中了, CHIBI ARTS SUNSHINE是2012年1月 魂SHOP
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-163467-1-1.html
估中了, CHIBI ARTS SUNSHINE是2012年1月 魂SHOP
redfish 發表於 22-8-2011 04:44 PM

咁就可以光明正大咁pass啦:71:
只入moonlight:shy:
SHF Dark Precure 圖片

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000012039

&#12372;注文受付開始

2011年8月25日(木)16:00∼

&#12372;注文受付終了

未定

商品&#30330;送予定

2012年1月予定

登場作品

&#12495;&#12540;&#12488;&#12461;&#12515;&#12483;&#12481;&#12503;&#12522;&#12461;&#12517;&#12450;!

主&#12394;商品&#20869;容

&#12539;本体×1
 &#12539;差替&#12360;用&#12501;&#12455;&#12452;&#12473;&#12497;&#12540;&#12484;×4種
 &#12539;差替&#12360;用手足&#12497;&#12540;&#12484;×一式
 &#12539;&#12471;&#12515;&#12452;&#12491;&#12540;&#12479;&#12531;&#12496;&#12522;&#12531;
 &#12539;&#12456;&#12501;&#12455;&#12463;&#12488;&#12497;&#12540;&#12484;
 &#12539;&#12509;&#12503;&#12522;
 &#12539;&#12475;&#12522;&#12501;&#12497;&#12540;&#12484;×一式
 &#12539;&#23554;用台座×一式

主&#12394;商品素材

PVC、ABS、POM

商品&#12469;&#12452;&#12474;

全高 約100&#12511;&#12522;
Suite Precure 2012年月曆

咩呢區好似靜晒咁GE~~~~~KMin 兄去&#21655;邊呀~~~~唔再熱愛光美~~~~:(
咩呢區好似靜晒咁GE~~~~~KMin 兄去&#21655;邊呀~~~~唔再熱愛光美~~~~
Somebody_Ex 發表於 8-9-2011 09:14 AM

唔係...只係升左中三好忙,要選科啦...依加都忙到報唔到料,只可以回復一下咁...最多一個月更新一次...
大家睇唔到新料真係唔好意思:64:
不過Redfish兄佢都幫左我好多:43:
我對光美既火係唔會熜架XDD
依加都唔係咁得閒Up料...
但係MSN群組同FB都仲可以搵到我既...我FB叫青田浠冕...
仲有光美電台...星期日左右我就會開一開咪...
http://now.in/radio/curedj
平時如果其他鍾意光美朋友得閒佢地都會開既...
我會抽多D時間上黎架啦...但係應該10月之後...因為10月就要測驗啦:42:
唔係...只係升左中三好忙,要選科啦...依加都忙到報唔到料,只可以回復一下咁...最多一個月更新一次. ...
KMin 發表於 8-9-2011 10:44 AM
原來係咁~~~不過 TD 呢度都要隔日返黎睇睇呀~~~變&#21655;質就唔好啦~~~:)
CMS YES 5隻都真的...要整好D唔會太難吧?
http://blog.hobbystock.jp/report/2011/09/tp0749.html

咁搞法隻AQUA就算DELAY到出年都冇用, 質素唔改, 一樣冇人BUY.
CMS YES 5隻都真的...要整好D唔會太難吧?

咁搞法隻AQUA就算DELAY到出年都冇用, 質素唔改, 一樣冇人BUY ...
redfish 發表於 8-9-2011 11:30 PM
好似我隻 SHF 好&#21874;咁~~~~:(
CMS出既隻隻都唔靚,我等Bandai出既SHF好過:67:
話時話Bandai到e家都仲未出Splash Star同Yes! Precure 5 e兩個系列既SHF,可能真係等到明年先出?:30:
原來係咁~~~不過 TD 呢度都要隔日返黎睇睇呀~~~變&#21655;質就唔好啦~~~
Somebody_Ex 發表於 8-9-2011 06:31 PM

定期都有上既...但係唔得閒留言

CMS出既隻隻都唔靚,我等Bandai出既SHF好過
話時話Bandai到e家都仲未出Splash Star同Yes! Precure 5 e ...
curedream 發表於 9-9-2011 06:28 PM

我估係下年出SS同Suite...
大下年出Yes...
我仲係咁死諗死諗緊Fresh其他果3隻Angel死左去邊:79: