Toysdaily 玩具日報

[其他] >>>>請轉往新區<<<<PC集中區

K仔邊到入手嫁?  價錢如何?
kit0829 發表於 12-6-2011 01:44 PM

樓上鋪既船仔...
貴到笑...
唔係因為我懶我都唔會直接買...訂仲平過你係果度買...
價錢為"400-2"元
樓上鋪既船仔...
貴到笑...
價錢為"400-2"元 ...
KMin 發表於 12-6-2011 08:45 PM

差唔多4魚買佢隻FIGURE好過:@
唔係咁愛sunshine唔會盲目咁貴買佢:unhappy:  我係heartcatch入面第一鍾意係MOONLIGHT 最尾既先係sunshine
但係好可惜紅同藍個隻SHF都出得唔好 心諗SHF齊唔到4囡所以都係ONLY入MOONLIGHT好了 但最幣又冇訂到:42:
想買佢個香水變身器同埋D心之種同埋本卡簿:)    但係遲得滯入坑依家本卡簿炒起左了...
CMS cure dream

&#30330;&#22770;予定:2011年秋&#12540;冬&#30330;&#22770;予定

&#20385;格:未定

全高:約200mm

http://cmscorp.sakura.ne.jp/blog/2011/06/-nb.html

http://blog.hobbystock.jp/report/2011/06/tp0677.html

可可跟火天使附送

買埋夢天使先砌到

米露變的臂環, 會跟星天使附送
樓上鋪既船仔...
貴到笑...
我見到都驚~~~都係放棄係香港買啦~~~:o
redfish 發表於 14-6-2011 10:32 AM
個樣都唔似GE~~~:oh:
個樣都唔似GE~~~
Somebody_Ex 發表於 17-6-2011 12:50 AM

今次CM's真係...幾差下
都係SHF好好多...:35:
Suite新外掛:
HealingCase

CureBeat。ComingSoon•••
小弟之前因為考試所以有好多內容都冇更新...Miss左...搵唔番...請各位見諒。:64:

同時我都係度參加緊一堆光之美少女迷所搞既活動...有興趣既大家可以參與架XDD
歡迎無論你係0-500碎都可以參加
暑假活動黎XDD
•自創光之美少女設計比賽
https://www.facebook.com/event.php?eid=153304558065967
•自創光之美少女故事設計比賽
https://www.facebook.com/event.php?eid=125850677498154
•FreshED1-YouMakeMeHappyFanVer作詞Part
https://www.facebook.com/event.php?eid=206121842765631
....仲有好多活動XDD有乜問題想明既可以PM我或者係group171021@xiaoi.com呢個msn問...再唔係可以去PreCure帝國軍問下
今次CM's真係...幾差下
都係SHF好好多...
KMin 發表於 17-6-2011 11:44 AM
身型比例都唔掂~~~成個人長晒~~~:44:
樓上鋪既船仔...
貴到笑...
差唔多4魚買佢隻FIGURE好過
唔係咁愛sunshine唔會盲目咁貴買佢  我係heartcatch入面第一鍾 ...
kit0829 發表於 12-6-2011 11:07 PM
尋日係蕉仁都見到 sunshine~~~相差價只係一雞~~~:55:
身型比例都唔掂~~~成個人長晒~~~
Somebody_Ex 發表於 20-6-2011 02:34 PM

呢種身形岩Fresh多D...
頭3代+Suite+Sunshine身形都係70%蘿莉+30%御姐...
Fresh就係70%御姐30%蘿莉...
HC就係80%蘿莉+20%御姐...
Moonlight就100%御姐
尋日係蕉仁都見到 sunshine~~~相差價只係一雞~~~
Somebody_Ex 發表於 21-6-2011 09:03 AM

賣咁貴唔知幾點會有人買呢:(
等MOONLIGHT 希望MOONLIGHT唔好依個價啦:no: