Toysdaily 玩具日報

[其他] >>>>請轉往新區<<<<PC集中區

我最愛的一輯光美終於登陸香港啦~~~~:$
我最愛的一輯光美終於登陸香港啦~~~~
Somebody_Ex 發表於 23-11-2011 07:31 PM

係呀係呀!仲要翻譯差10%已經接近完美!
High到爆!我同班光美既人決定組團去曬星期六日佢~

Tamashii Nation 2011 Heartcatch 光之美少女 e隻咁核突野會出 !? :50:

Tamashii Nation 2011 Heartcatch 光之美少女 e隻野會出 !?
curedream 發表於 24-11-2011 06:47 PM

死圖,但係呢隻花師奶男版嗎~我會入手

SHF 露米納斯個身型好似高過Cure Black同Cure White:80:

在某島看到smile的圖有點失望....
看來要點時間適應....
下輯Smile係小朋友版既YES!光之美少女5:70:
係呀係呀!仲要翻譯差10%已經接近完美!
High到爆!我同班光美既人決定組團去曬星期六日佢~
KMin 發表於 23-11-2011 08:09 PM
期待第一集廣東話配音首播~~~:)
SHF 露米納斯個身型好似高過Cure Black同Cure White
curedream 發表於 25-11-2011 05:17 PM
今日終於係特搜紅度訂&#21655;露米納斯啦~~~:shy:
CMS CURE DREAM 3月 11340YEN
http://www.1999.co.jp/10169500

CMS CURE ROUGE 4月 11340YEN
http://www.1999.co.jp/10169501
下一輯光之美少女: Smile Precure 最新圖片,Yes!光美5 X Heartcatch光美?????

期待第一集廣東話配音首播~~~
Somebody_Ex 發表於 1-12-2011 09:54 PM

12月10號>^<
一定會錄底佢XDD
希望放到上Youtube啦,但係唔公開影片黎。

下一輯光之美少女: Smile Precure 最新圖片,Yes!光美5 X Heartcatch光美?????
curedream 發表於 2-12-2011 06:50 PM

人設係畫BS第一季同埋飛天小女警Z既果個人畫既XDD
FRESH的港版變身器完全是簡化版, 相信是YES兩輯坐了太多, 索性唔生產貴野
FRESH的港版變身器完全是簡化版, 相信是YES兩輯坐了太多, 索性唔生產貴野
redfish 發表於 4-12-2011 10:41 PM
正路GE~~~~~~~~~~~:(
redfish 發表於 4-12-2011 10:41 PM

班細路玩都玩他媽哥池啦XDD
所以HC開始就已經冇再出現電子寵物呢D野...得番個Moonlight變身器係用電子[唔鍾意
Suite直接係冇曬電子野...更正XDD
寵物方面Fresh開始出現發聲公仔...

另外實在好多謝某朋友,消息轉自某朋友。
注意:
<<FRESH!光之美少女 >>的Fans請留意,根據得到TVB的劇情資料,<<FRESH!光之美少女 >>變身後譯名將會變回英文,第1集標題將會是<愛情精靈, fresh,Cure peach誕生!>,之後第2集<希望精靈 fresh,Cure berry誕生!> 第3集是<祈願精靈 fresh,Cure pine誕生!> (注:沒有意外的話會是這樣)
姐係Fresh會叫番Cure!!!!
出場台詞應該係:
粉紅色既心係愛既印記!愛情精靈Fresh~CurePeach!
如此類推...