Toysdaily 玩具日報

[其他] >>>>請轉往新區<<<<PC集中區

原來Milkyrose跟一個紫藍色座(即DX SET的改色),
武器有手杖和劍, 但似乎沒有note.
加送dream,lemonade合 ...
redfish 發表於 29-4-2010 09:49 AM
終於有番&#21874;新樣換&#21523;啦~~~:$
終於有番&#21874;新樣換&#21523;啦~~~
Somebody_Ex 發表於 29-4-2010 11:22 AM

冇錯
原來MilkyRose真係外掛XDD
但係我比較想佢出埋隻Milk,CoCo,Nuts加埋人板

不過5百幾蚊有NE D野送都算OK了:71:
SHF你總算有聽人地意見喎,有進步有進步(感動中:79:
原來Milkyrose跟一個紫藍色座(即DX SET的改色),
redfish 發表於 29-4-2010 09:49 AM

邊度睇到架???
Note都冇點用最初果招絕招丫:70:
冇點睇過GoGo
請問MilkyRose既劍係???(唔知MilkyRose有劍:42:

在這裡送上MilkyRose的...
http://www.youtube.com/watch?v=xv9LqlXrbac&feature=related
邊度睇到架???
Note都冇點用最初果招絕招丫
冇點睇過GoGo
請問MilkyRose既劍係???(唔知MilkyR ...
KMin 發表於 29-4-2010 12:19 PM

你張同人圖那把劍
http://hk.myblog.yahoo.com/iam-cybergundam/article?mid=46847&prev=46848&next=46846

咁絕合口樣要跟第二隻送,仲要係跟限定:53:
Milkyrose
好貴 配件尚算ok 好想加埋coco他們 (非人):35:

ps 哪裡重有shf Rouge(限定),Mint(限定) 謝謝:56:
咁絕合口樣要跟第二隻送,仲要係跟限定
yugi 發表於 29-4-2010 04:30 PM
終於有合口樣啦 yugi 兄~~~如果每隻有埋多幾對手就好玩好多啦~~~:$
要比多接近5魚先有合口樣:80:
Milkyrose
好貴 配件尚算ok 好想加埋coco他們 (非人)

ps 哪裡重有shf Rouge(限定),Mint(限定) 謝謝 ...
kkkksing 發表於 29-4-2010 05:32 PM
香港完全無人擺上雅虎~~~得日本雅虎有得BID咋~~~但返到香港估計要十五至十六魚:(
香港完全無人擺上雅虎~~~得日本雅虎有得BID咋~~~但返到香港估計要十五至十六魚
Somebody_Ex 發表於 29/4/2010 05:44 PM

街都冇:50:
今次慘 未試日本bid:47:

新圖
好興奮~我就黎要跳係度大叫

轉自某Blog

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
街都冇
今次慘 未試日本bid
kkkksing 發表於 29-4-2010 06:04 PM

還童應該比Bid既
日拍個價E+都差唔多
記住NE個DX組係有埋心形座台既:36:

係喎~係度提提~
Rouge生日快樂:52:
Passion9月出囉
我)$*%@)*%#$@)%@%/_$%&)(@$!*$@^(%$@*!($~~$@*~!
:*:*:*:*:*

9 S.H. Figuarts Fresh光之美少女! Cure Passion (百香果天使) 3,500Yen
S.H.&#12501;&#12451;&#12462;&#12517;&#12450;&#12540;&#12484;
&#12461;&#12517;&#12450;&#12497;&#12483;&#12471;&#12519;&#12531;
Passion9月出囉
我)$*%@)*%#$@)%@%/_$%&)(@$!*$@^(@*~!

9月 S.H. Figuarts Fresh光之美 ...
KMin 發表於 30-4-2010 10:00 AM
你好似好開心咁喎~~~:DD
你好似好開心咁喎~~~
Somebody_Ex 發表於 30-4-2010 10:42 AM

開心咪出MilkyRose
唔開心+嬲既係因為9月先出Passion

買左Peach番黎果陣部相機應該冇曬位XDD
因為要用黎跳ED1~