Toysdaily 玩具日報

[其他] >>>>請轉往新區<<<<PC集中區

光之美少女CM's:
已推出:
Black,White,ShinyLuminus,Bloom,Bright(限定)。

KMin 發表於 21-4-2010 08:18 PM

ShinyLuminus和Bright未出的
8月Passion~黑白限定
姐係點
有兩款?
8月Passion~黑白限定
姐係點
有兩款?
lf@king 發表於 21-4-2010 10:54 PM

唔係
Passion就會9月出
CureBlack同CureWhite無印裝應該限定
我都係o係網度睇番黎
希望個網既消息係真

http://www.blog.amiami.com/amiblo/2010/02/post-269.html
http://www.blog.amiami.com/amiblo/2010/02/212.html
見到Black同White係限定品既同Blog
各位光美迷~~~&#21873;&#21873;試影&#21655;幾張相~~~但係未確定係咪~~~就首先擺係光美區俾大家睇&#21523;先啦~~:)
SHF 分享會精選 vol.12 預告~~清新的檸檬水香氣~~活力之光~~星天使 Cure Lemonade (暫定)

各位光美迷~~~&#21873;&#21873;試影&#21655;幾張相~~~但係未確定係咪~~~就首先擺係光美區俾大家睇&#21523;先 ...
Somebody_Ex 發表於 28-4-2010 01:19 AM

Some大今次可以大影特影你既萌Post啦掛:71:
MILKYROSE果然是魂WEB限定, 而且要4725日圓一隻
&#35762;真呢&#20010;系列&#26465;&#39048;真係&#38271;得好异相:50:,神&#35805;&#36951;留&#38382;&#39064;?
就黎又要出去訂啦~~~:$
&#35762;真呢&#20010;系列&#26465;&#39048;真係&#38271;得好异相,神&#35805;&#36951;留&#38382;&#3906; ...
無呢個人 發表於 28-4-2010 09:20 PM

X2
我都覺
好難改善

就黎又要出去訂啦~~~
Somebody_Ex 發表於 28-4-2010 09:29 PM

MilkyRose
神秘之藍玫瑰
我估500之內
搞咩MilkyRose咁耐冇圖冇啦啦殺左出黎
笨大Keep料Keep得好實姐

MilkyRose幾時開訂???
回復 69# Somebody_Ex
Milky rose又要大出血呢......
X2
我都覺
好難改善

MilkyRose
神秘之藍玫瑰
我估500之內
搞咩MilkyRose咁耐冇圖冇啦 ...
KMin 發表於 28-4-2010 09:38 PM
等魂網出圖就可以出去訂啦~~~照YEN價可能要五舊多&#21874;~~~:o
等魂網出圖就可以出去訂啦~~~照YEN價可能要五舊多&#21874;~~~
Somebody_Ex 發表於 28-4-2010 10:03 PM

XDD
同人圖
靚喎
等魂網出圖就可以出去訂啦~~~照YEN價可能要五舊多&#21874;~~~
Somebody_Ex 發表於 28-4-2010 10:03 PM

4725日圓未計手數料等雜費, 9成要過500
原來Milkyrose跟一個紫藍色座(即DX SET的改色),
武器有手杖和劍, 但似乎沒有note.
加送dream,lemonade合口臉, rouge開口笑臉, mint,aqua開口怒臉
&#21709;&#24191;州去到五&#26087;都&#26080;店肯&#24110;手&#35746;,佢地仲&#35805;根本&#26080;&#36135;(近期大&#38470;&#32463;典句“哪&#20010;知名度不高”),搞到我急到只蕉咁,于是前日同朋友落香港&#21709;吉吉&#23707;&#35265;到(249)就手&#20914;&#20914;入&#21655;粉、&#40644;,&#28857;知之后行兆万&#35265;到GOGO三只都有(175),重有埋&#21049;那(236)!!
&#35745;&#35745;下多出&#22175;&#22021;都&#22815;入埋只香香了……

我就係一只水&#40060;:70: