Toysdaily 玩具日報

[其他] >>>>請轉往新區<<<<PC集中區

見你咁心急~~~今晚私人送張落你個帖度先啦~~~:DD 遲&#21874;會出 POST 架啦~~~:)

見你咁心急~~~今晚私人送張落你個帖度先啦~~~ 遲&#21874;會出 POST 架啦~~~

SHF 分享會精選預告~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 15-4-2010 12:38 AM

好靚哦~點解會咁靚架:35:
我有大大鍾意左kui:43:
Some大影相真係一流:71:
好靚哦~點解會咁靚架
我有大大鍾意左kui
Some大影相真係一流
KMin 發表於 15-4-2010 12:24 PM
多謝了~~~:DD
光之美少女係香港未太普及...其中一個原來可能係當年由twin 唱主題曲.:no:
回復 51# ★JA★
的磪,想當年,我家姐本來想睇既,之後佢又同我講唔想睇,我問點解?佢同我講唔想聽到twin唱歌......:(之後事件不了了之
見你咁心急~~~今晚私人送張落你個帖度先啦~~~ 遲&#21874;會出 POST 架啦~~~

SHF 分享會精選~~~藍色 ...
Somebody_Ex 發表於 15-4-2010 12:38 AM

想問Some大
點樣影到Aqua個嘴有立體感???
同埋佢本身個嘴好粉紅,點解你可以影到冇曬色:love:
定係你自改過:44:
影任何物件要有立體感~~~光源運用係好緊要~~~唔好再用超白光啦~~~色溫太高會變藍~~~用普通白光管&#26545;燈已經OK啦~~~相機白平衡要SET去偏暖色溫~~~你只要將&#26545;燈由左至右用不同角度照射落主體~~~就會發現有一個角度會有較大陰影~~~通常我係左上方大約30至45度角照埋去~~~得出黎GE感覺唔錯~~~:) 只要夠光度~~~身上唔協調GE顏色都會有改善~~~:DD
thx for sharing!!!
已經6日冇新料:42:
如果再過多1,2日都冇新料我諗應該係大出血/大爆料的時候:43:

將兩條 Link 貼埋係度啦~~~有興趣可以支持&#21523;~~~:)

SHF 分享會精選 Vol.3~~~和平之光~~~冰天使 Cure Mint

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... =SHF%20%A4%C0%A8%C9

SHF 分享會精選Vol.8~~~藍色的美~~~智慧之光~~~水天使 Cure Aqua

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... %20%A4%C0%A8%C9/url
將兩條 Link 貼埋係度啦~~~有興趣可以支持&#21523;~~~

SHF 分享會精選 Vol.3~~~和平之光~~~冰天使 Cur ...
Somebody_Ex 發表於 20-4-2010 05:54 PM

:50:
現在才發現原來動作一樣的
如果Aqua水平反轉可能更好呢:35:
may be changed to 玩具主題集中區 better

but thx for your sharing:71:

其他人影佢地既SHF
好有心機:43:

大新聞:東映御三家合映?!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

8月Passion~黑白限定
黑白限定一定少好多人入

光之美少女SHFigure:
已推出:
Dream,Lamonade,Aqua,Rouge(限定),Mint(限定),Eas。

未推出:
Peach(5月),Pine(6月),Berry(7月),Passion(9月),Black[無印](限定),White[無印](限定),MilkyRose(限定)。

光之美少女CM's:
已推出:
Black,White,Bloom。

未推出:
ShinyLuminus,Bright(限定),Egert(未知)。
光之美少女CM's:
已推出:
Black,White,ShinyLuminus,Bloom,Bright(限定)。

KMin 發表於 21-4-2010 08:18 PM

ShinyLuminus和Bright未出的