Toysdaily 玩具日報

[分享討論] EB1:4 李小龍 半身像 ...

我係到諗~~~~應該有唔小玩具店都會有代訂風雲
佢地訂又收左......貨又冇得比人......如果eb真係收皮.....最傷係佢地....佢又冇得話eb收左皮唔賠訂比d客,但又比eb起晒尾註.........:50:
把鬼 QC , 把鬼公司
無QC可言 , [Vince: word cut, 請尊重別人及不要粗言穢語]
呢D咁o既貨 , 過唔過到自己
小龍見到彈返起身!!!!
不如將小龍比 HT 好過

:67:無話可說
什麼玩具都是一樣, 有分模線, 一樣有甲口, 12吋的都一樣,  影近D, 都係HD
個半身小龍body同街邊十幾蚊d玩具公仔差吾多...eb 死得了...風雲..好寒...不如我去門市要個display sample算了
不知道sdw這個價位的1/4雕象製作水平怎樣?
我有聽說好像比eb還差??
畢竟雕像跟1/6是不一樣的產品
有個對比感覺比較公平~~:58:
After seeing the photos.
It is a joke!

HD = 盒蛋質素

HD = 盒蛋質素
Macross長谷有洋 發表於 30-3-2010 05:27 PM

認同,看到都嚇一嚇
唉...同hottoys合併把啦
你d 拉臣始終好多都好吸引
但你咁既質素,咁既出貨速度
真係好難捱落去呀
而家真係睇你風雲唔好再衰 唔係真係聽執笠
睇完
笑左
而家咩年代.咁既質素都可以拎出來賣
唔講我仲以為係D懷舊玩具
Oh! EB e+做到好似呃阿婆d保藥黨咁, 畀隻板睇時又up點堅點保, 點止得咳, 收完錢轉頭suck舊膠就話之你, 香港地地小人多, 傳兩傳個品牌名都臭哂, 真係要做到咁無良!!!

HD = 盒蛋質素
Macross長谷有洋 發表於 30-3-2010 05:27 PM

HD = Hop Dan = 盒蛋
:34::34:

我睇完d圖後簡直嚇到我"O"左嘴, 我已經決定左唔會去取貨, 當用300買個教訓同埋可以睇清左EB 0既"藝術品".....:50:
真係好失望!!!:42:
唔怪得可以準時交貨....:61:....EB...好野呀!真有計:71:依家應該有錢出米高!:52:不過唔好出到好似這個.................................................:72:
好彩我入左精武門!