Toysdaily 玩具日報

[分享討論] EB1:4 李小龍 半身像 ...

http://www.enterbay.com/blog/index.php

睇返佢個官網  ......... 差咁Q 遠..............
睇左條link.......實物差到離譜
三百都比多~
高清意思係唔係好清楚甘暴露缺點出黎
皮膚質感差,好心的接合位磨左佢啦!!
頭髮又一舊野甘 .......
唔係我苛刻,係eb呢類牌品係要出高質素玩具
想同ht比已經唔可能的事
如果風雲係甘質素我實唔要
一定退訂!!!!!!!!!!!!

大家仲等睇風雲現貨先退訂,依架都唔俾退,出貨後先退......我諗可能性係零!
不如轉其他現貨,起碼有樣睇,我怕再遲,D錢凍過水
大家仲等睇風雲現貨先退訂,依架都唔俾退,出貨後先退......我諗可能性係零!
不如轉其他現貨,起碼有樣睇 ...
wkchin 發表於 30/3/2010 11:18 AM

我訂左對風雲
如果貨不對版
我零願將六百蚊訂補錢要隻mr.bean算
當然訂得更係想要對風雲la
依家真係聽天由命.......:o
如果佢風雲都係咁既死樣......我唔要果兩舊水訂都,唔會比多千幾蚊買佢舊垃圾.......
當我聽到三萬要三年用晒.....我立即放棄,本仲想睇下有無機會入返死亡遊戲,都係算吧,精武門已夠。
其實 想問下...EB  D訂貨 同 現貨價錢係咪一樣  ????

當初就係比佢D 官網出D 圖吸引 隻隻都做得咁鬼似  我自己訂成SET 風云 就係衰貪心 見佢話成SET 訂隻隻平D 再+入魔版又平D....""唔等現貨...信得過佢""...點知宜家見佢出親都  遠遠同官網有距離........唉............

風云 希望冇事啦 如果有事又唔比退訂.( 個千幾蚊 )..轉落去葉問2 算=.=.......
其實 想問下...EB  D訂貨 同 現貨價錢係咪一樣  ????

當初就係比佢D 官網出D 圖吸引 隻隻都做得咁鬼似   ...
919136180322 發表於 30/3/2010 11:36 AM

仲等葉問2......
睇怕都2012先有貨出
好過要次貨=.=
有錢出貨先算啦!  小龍都衰了,  重有無人要?   邊有Cash flow  出貨
頭像被屏蔽
hd都可以咁ge死款
咁睇黎佢d 12"一定係vcd質素啦
為左金大師同yj的前途  希望eb快d摺埋
EB 今後都可以話宣佈死亡 ,