Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 大感動! Project BM AKIRA 金田電單車 !!!!!! ( 27/3 放毒, 放毒, 放毒, 放毒, .)

頭像被屏蔽
旺角"街"Yellow...2樓, 好似有間有一盒. hope Helping any Brothers
旺角"街"Yellow...2樓, 好似有間有一盒. hope Helping any Brothers
万次卍 發表於 8-4-2010 15:46

你講sic四眼仔對面果間?如果係佢佢果盒已經有人留起了:o
依家有貨,比我都keep起或放上丫烏賣
問過d舖頭,佢地話應該六月會再返貨
吾想捱貴就等下啦~~~~
貴過3千我一定吾會諗~~~~~~~
依家有貨,比我都keep起或放上丫烏賣
問過d舖頭,佢地話應該六月會再返貨
吾想捱貴就等下啦~~~~
貴過3千 ...
gulu7 發表於 8-4-2010 08:22 PM

X2:71:
問題係再返貨都現貨唔會低過3k 啦 !!!

如果真係再返, brother 最好一早去蕉人訂就可能唔使3k.
更何況再返貨也以經無得跟特典. 所以依家有跟特典的一定無買錯!

回復 72# RRAAYY
實當初無住買,福利見到2.9k都無諗過
真係比大大d相毒親,愈睇愈靚先心郁郁
但始終吾係必需品,隨緣啦~~~~~~~:78:
隻金田真係又正又抵玩......加埋隻土炮仲可以一"基"兩味添........:34:
finally bought the bike in Japan, last one in the shop with 5000 yen off~~:43: ~~~~
隻金田真係又正又抵玩......加埋隻土炮仲可以一"基"兩味添........
O_biscuit 發表於 9-4-2010 11:55 PM

請問師兄只土炮阿基拉在那裏還可以搵到呢?大概幾銀。。?多謝。。。唔方便的話請PM我。。。感激。
請問師兄只土炮阿基拉在那裏還可以搵到呢?大概幾銀。。?多謝。。。唔方便的話請PM我。。。感激。
katcatt 發表於 11-4-2010 10:10 PM

幾年前雞皇地庫兩魚半購入.....e家我見鴉烏有人放不過貴D......:64:
finally bought the bike in Japan, last one in the shop with 5000 yen off~~ ~~~~
willywonka 發表於 11-4-2010 09:12 PM

係日本都見到好多舖減價賣都仲有貨,小弟懶得抬返嚟,好似果邊市場需求唔係咁大,應該有師兄係 Easter去過日本行過玩具舖都見到,
係香港兩間大舖話無貨後,頭果幾日都仲有d 3字頭上下賣,但好多行家醒目收起,攪到好多師兄行極都搵唔到,跟手當然就係放上老虎,咁就.....hehehe喇
好多行家醒目收起.........當然就係放上老虎.....:75: