Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 大感動! Project BM AKIRA 金田電單車 !!!!!! ( 27/3 放毒, 放毒, 放毒, 放毒, .)

Woo,  great pix brother. I'm still awaiting Superx call
evilalive 發表於 25-3-2010 04:10 PM

They have stock this morning, call them now !!!
頭像被屏蔽
:34:昨晚以$28%)呢個位入左,對於我地呢D70後既動畫迷來講簡直大滿足!而且好開心原車跟既包圍已經拉左花,唔洗自己搞,份特典又可以以齋色裝落架車度deep red版,正到無朋友:71:,但就真係擰到傻左,食飯哥陣隻手都有小小震:69:
昨晚以$28%)呢個位入左,對於我地呢D70後既動畫迷來講簡直大滿足!而且好開心原車跟既包圍已經拉左花 ...
弄內洋太 發表於 25-3-2010 04:28 PM

靚價喎....:50:

我見親都過30 :55:
d圖好毒....:66:
昨晚以$28%)呢個位入左,對於我地呢D70後既動畫迷來講簡直大滿足!而且好開心原車跟既包圍已經拉左花 ...

唔該大大可唔可以pm你係邊到入??:77:

:58:
放毒, 放毒, 放毒, 放毒, ......... 邊個話金田唔正 ?!?!?   (Updated photos on P.1 ) :73:
有無人試過除衫睇過?金田個body個膊頭位係咪專用佩件黎?
Luckly, AKIRAis not my cup of tea ~ pass!!!:he:
有無人試過除衫睇過?金田個body個膊頭位係咪專用佩件黎?
大舊金 發表於 28-3-2010 03:17 PM

我想知入面有冇T shirt ? ( movie尾場金田係著T-shirt的):35:
幾正wor..{:3_133:}

我都好想入, 請問有無ching 知道邊度重有貨..?
P1020121.JPG P1020123.JPG P1020126.JPG
我也來湊下熱鬧:34:
:71:  I really love Akira  !!!