Toysdaily 玩具日報

查看: 6630|回復: 13

[個人收藏] 龍珠大蛋大回顧(十) 向娜美星出發

上回 龍珠大蛋大回顧(九) 撒亞人來襲 - 立巴 比達

娜美星位於SU83方位, 9045YX地區, 據莊子所講, 用地球太空船去, 要4009年時間.
但波波既幫手, 用天神坐黎既太空船, 用左三日就可以到達.
莊子仲諗住探測下星球上有無空氣, 二人已經出左去睇風景.
一踏足娜美星, 就覺有原始同古怪既感覺.

無限似乎曬黑左好多, 而個情景就卡通化曬.
但見到跟漫畫上既情, 都算足, 有河, 太空船, 星球, 草菇, 但草菇就變左一堆堆...
細心既你仲會見到太空船有莊子隻腳, 但大蛋中既太空船咁細粒, 當然造唔到.

JUMP 週刊封面 - 二百四十五篇 向娜美星出發.
莊子隆重期待, 穿上太空衣, 準備到娜美星...
見到無限同悟飯一身去旅行打扮, 便立刻氣暈了~

這隻大蛋無咩情景, 地台似乎都係勉強加上去.
莊子做得幾好, 油出界唔算太多, 係無咩特別咁LOR ~

隆波敗陣 !!! 經第一回合, 比達被隆波打敗, 力量回復後再一次對決隆波,
終於殺敗隆波, 這情景便是決勝負既一刻.

隆波既表情好正, 紅根暴現, 驚訝痛苦既表情,係大蛋上造得好出色.
比達相比起就比較生失色, 好似馬虎左少少,
而打破戰鬥服既一招, 成隻手插入, 碎片爆出一都造到出黎,
但都係有少少油出界既問題

下回 龍珠大蛋大回顧(十一) 死鬥 x 菲利
好正...但比達有d樣衰...
good...支持樓主繼續回顧...
:71::71:
會唔會係買左老翻蛋?
油出界得好嚴重下喎,等我今晚影我隻比大大對比下...
乜天神架太空船唔係要一個月左右先去到娜美星咩?
大旦印象中好似冇噤樣衰架喎
會唔會係老翻 :?
期待大大繼續分享 :handshake: 一直追緊回顧特輯
隆波 :43:
大旦印象中好似冇噤樣衰架喎
會唔會係老翻
毓民MKII 發表於 12-3-2010 04:49 PM

:no:未聽過有出老翻woooo, 點解會咁
未聽過有出老翻woooo, 點解會咁
龍珠迷 發表於 12-3-2010 09:49 PM

大蛋係有出老番嫁!廣州見過大把..............................

,

樓主~我用部電話快影左一張,我果隻出界情況冇o甘嚴重,不過我check過,
後期既大蛋上色係冇以前o甘好,所以你隻未必係老翻(放心~),可能只係唔好彩
抽中左油得差d o甘解...
其實我同樓主一樣都係龍珠迷,今次極欣賞樓主分享,等梗你下次出post!!
thanks!!!
:71:
樓主~我用部電話快影左一張,我果隻出界情況冇o甘嚴重,不過我check過,
後期既大蛋上色係冇以前o甘好,所以 ...
白B 發表於 13-3-2010 04:54 PM

:no:靚咁多~ 唔係掛