Toysdaily 玩具日報

查看: 7336|回復: 12

[詢問] 無左表情公仔顯示?

關閉 [複製鏈接]
如題:自從你地轉用了新版後,[我的回覆]內的表情公仔就全部無晒顯示?但..........點解其他會員的回覆卻又可以使用表情公仔???大細超???要計分???or歧視某類會員???麻煩請答覆一下...................please~~
如題:自從你地轉用了新版後,[我的回覆]內的表情公仔就全部無晒顯示?但..........點解其他會員的回覆卻又可以 ...
G-man 發表於 5-3-2010 01:43 AM
我同你一樣!
其實我都用唔到(td重開時是用到,但自從td搞掂頭像問題後就用不到)
回復 3# yugi

之但係有其他會員回覆卻可用表情公仔顯示喎.............................係咪好[麒麟怪怪]呢?
我在新版面,由始到終都係用唔到
回復  yugi

之但係有其他會員回覆卻可用表情公仔顯示喎.............................係咪好[麒麟怪怪] ...
G-man 發表於 5-3-2010 09:57 PM

就好像當初有d人用到頭像有d用唔到咁
:59::79::63: Testing............

:45::80:
Testing............
Douglas.M.Saint 發表於 9-3-2010 11:58 AM

如果我要用就咁打code上去都用到,eg(:67:)會出到:67:,但icon個黃色哈哈笑公仔click入去得空白無得選表情,(但td初復活時是有得選表情的)

回復 8# yugi

即係點解呀Mr.Douglas.M.Saint 你始終都無回答問題 or 改善新版系統喎!真係對你地幾失望...........................希望你地盡快解快吧!thanks!!!

:59::79::63: Testing............

:45::80:
I have forwarded to admin for his follow up.  Don't worry.

And, which browser u are using?  Firefox?
I have forwarded to admin for his follow up.  Don't worry.

And, which browser u are using?  Firef ...
Douglas.M.Saint 發表於 10-3-2010 08:38 AM

我用緊ie的
我之前都係咁, 清理電腦cookies之後就ok番, 希望幫到大家.
:(
回復 12# WalkerMachine

真喺喎~~~ THANK YOU!!!

:43: :71: :34: :71: :73: :61: :77: :64: :66: :35: :handshake: :$ :D :he: :DD :) {:2_120:} {:2_116:} {:2_112:} {:3_131:} {:3_133:}