Toysdaily 玩具日報

查看: 10013|回復: 12

[玩具報告] Bandai DX 合金 VF-27γ Lucifer 澳門report

最佳笨大VF! 無野講!

如果VF-25出到咁, 應該會小好多投訴!

造型除左肥小小外, 好接近劇中!

尤其頭部! 完全無上色及短頸問題!

把短劍真係好短! 不過, 個伸縮系統真係唔錯!

腳板伸縮系統好得我心! 仲要好緊密! 完全無vf-25既#腳褲問題!

支Beam-gun既開合有小小鬆, 不過唔會好似vf-25g咁差!

有心人換上鐵槍頭會型好多!

可動性? ok啦! 又係比vf-25高! 只需小心唔好頂斷機頭既翼仔就ok!

Gerwalk好掂! 只係比yamato隻VF-1差小小! 隻腳向前大慨有120度!

Fighter mode! 完全得呀! 仲要全身marking! 無上色出界! 有誠意呀!

機輪亦有進步! 如果出VF-25 ver2.0, 再有進步既話我一定入!

基本上全部位有lock, 唔會有部件甩甩下!

人型嗎....一向係笨大弱項!

尾部亦ok! 腳板位比Yamato隻SV-51更靚!

噴射器反而係最差一項! 如果做到精密一點會好d!

Remarks: 隻VF-27β Lucifer要魂限....笨大.....鬼唔望你步toyota後塵!
頭像被屏蔽
Good Job!
:71:
我見師兄隻野已經有幾度甩左色...  尤其係機頭位 :55:
Remarks: 隻VF-27β Lucifer要魂限....笨大.....鬼唔望你步toyota後塵!

起碼送兩個頭,再送多個fold booster:74:

PS:我想要VF-171多d~
頭像被屏蔽
謝謝分享,brother你隻機有幾道花了。
Good!:shiny:
我見師兄隻野已經有幾度甩左色...  尤其係機頭位
呂品器 發表於 25-2-2010 12:36

mine too.................... T.T
:$中毒了!請問邊樹有靚價?
CHing 句句 comment 都中我! :$    本來無預呢隻......點算? :help:
good!!!
在下還在考慮中,因本人有一特性而猶疑。
只要一入手,玩具商們就會立即進行割價(這情況已經重覆了四次)。
故自己也不知道啥價錢入手才好- -
但看了大大的詳情介紹,就很想快快入手了^^
終於忍唔住入左..仲連埋海報...:35: 預定聽晚開黎玩~:73:
CHing 句句 comment 都中我!     本來無預呢隻......點算?
F-14 發表於 25-2-2010 04:59 PM

So buy it la!:71:
very good report, thx