Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

V大果然係達人級....不論財力及SIZE.....咁都小入...(笑)
Taru 發表於 7-1-2013 09:49 PM

言重啦, Taru兄, "小入"只係口頭語嚟姐, 今個我又要捱麵包gala:79:
言重啦, Taru兄, "小入"只係口頭語嚟姐, 今個我又要捱麵包gala
CombattraV 發表於 8-1-2013 08:51 AM

入到心頭好, 就算捱麵包都值....:73:
不過V大真係要幾多位"鯨吞"哩D珍品....正係魔神Z....屋企就好似多左部窗口式冷氣....哩個年頭...財力同地方都好重要...件件都咁重份量...:79:
入到心頭好, 就算捱麵包都值....
不過V大真係要幾多位"鯨吞"哩D珍品....正係魔神Z....屋企就好似多 ...
Taru 發表於 8-1-2013 11:39 AM

我屋企嘅儲存空間都已經去到極限ga la...:42: ,所以我都考慮緊將無咁鍾意嘅賣減啲出去,一嚟可以用嗰啲錢再去買啲自己好鍾意嘅,二嚟又可以有返啲位擺玩具:43:
我屋企嘅儲存空間都已經去到極限ga la... ,所以我都考慮緊將無咁鍾意嘅賣減啲出 ...
CombattraV 發表於 9-1-2013 01:24 PM

哩個我早幾年開始左...乜鬼近代野(除左個別喜愛TITLE, 如科學忍者隊, 舊既入唔起, 用新野補足), 通通放得就放...減輕空間供應問題...
所以隻DX 魔神, 預左當飾品放入飾櫃先入.....其餘新既合金魂都變絕緣.....(唯有睇你地D 相止咳)....:79:
好在有V大你哩D 同好...不時有止咳藥供應下...ccc...真係好....:52:
哩個我早幾年開始左...乜鬼近代野(除左個別喜愛TITLE, 如科學忍者隊, 舊既入唔起, 用新野補足), 通通放得 ...
Taru 發表於 9-1-2013 03:56 PM

你隻鳯凰號2代都係我嘅dream toys.....
2013年1月小入
CombattraV 發表於 5-1-2013 02:36 AM

Wow, V兄終於入咗DX萬能俠喇...............:77:
Wow, V兄終於入咗DX萬能俠喇...............
ray文 發表於 10-1-2013 09:57 PM

Yea, but I still have no time to open the box yet........

無聊自制合成圖數張.......:73:

My Favourite: 超力電磁俠

另一Favourite: 機甲戰記威龍

太空西遊記DX宇宙皇后号

兒時最愛: 科學探險隊
Yea, but I still have no time to open the box yet........
CombattraV 發表於 11-1-2013 03:24 PM

唔緊要啦, 有時間先慢慢玩呢隻重量級作品~:)
唔緊要啦, 有時間先慢慢玩呢隻重量級作品~
ray文 發表於 11-1-2013 10:06 PM

我都係咁唸:73:

1月再小入

我都係咁唸
CombattraV 發表於 13-1-2013 07:22 PM

真係要細心慢慢玩呀.......正野~:71:
無聊自制合成圖數張.......

My Favourite: 超力電磁俠

另一Favourite: 機甲戰記威龍

太 ...
CombattraV 發表於 11-1-2013 03:25 PM

:shiny: 真係好多珍品
:78: 早晨超合金達人
:43:
早晨超合金達人
Herpa500 發表於 14-1-2013 09:52 AM

Thx for visit again, Herpa hing............