Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

:78: Good Morning 超合金達人
回復  CombattraV

其實我都好少入新既機體...一來見佢有超金屬同大人合金擺設FEEL....二來因為有個格納 ...
Taru 發表於 13-12-2012 02:09 PM

講真隻DX萬能俠又真係好有"超金屬"FEEL:71:, display一絕, 但前嗰排落訂嗰刻我撰擇咗TAKARA嚟緊2月復刻福特巨人:52:, 另外3月又有MB Exia, 三隻比我排先後我會排DX萬能俠最後, 可能我對萬能俠真係無咩愛:42:, 但無疑真係一件好物嚟:43:

好, 我下個月隻中古DX宇宙皇后號一到手立即出相比你睇呀, 呢隻9成新的話已經去到10K la:70: .....其實本來上次(好似一年多前)你介紹我買嗰隻我已經好滿足ga la, 但後尾發現隻咗翼有小小damage同三隻機仔有兩隻嘅機頭都有缺件, 所以見有隻齊件中古即決law:34:

早前入手嗰隻
Good Morning 超合金達人
Herpa500 發表於 14-12-2012 10:10 AM

早晨大佬:71:.........
講真隻DX萬能俠又真係好有"超金屬"FEEL, display一絕, 但前嗰排落訂嗰刻我撰擇咗T ...
CombattraV 發表於 14-12-2012 12:17 PM

我前幾年係日本搵到盒...可惜CHECK 件時發現機頭甲板開合有問題....

哩隻跟既機仔機身係金屬...正野....買少見少...恭喜V大~:61:
哩度真係多達人, 令我眼界大開...:71:
:43:Good afternoon 超合金達人
Time to visit your collection again:78:
:64:
Good afternoon 超合金達人
Time to visit your collection again
Herpa500 發表於 17-12-2012 02:57 PM

Thx for your visit again, Herpa hing

12月補完一入..........
終於忍痛入返啲平成rider...隻DX萬能俠又離我越嚟越遠啦:79:
:handshake: 嘩, 收穫好豐富:71:
嘩, 收穫好豐富
Herpa500 發表於 24-12-2012 09:20 AM

係呀,好開心比我一次入返嗰三隻比較難搵嘅sic.......Herpa兄,祝你聖誕快樂呀.......:77:
係呀,好開心比我一次入返嗰三隻比較難搵嘅sic.......Herpa兄,祝你聖誕快樂呀.......
CombattraV 發表於 24-12-2012 11:19 AM

:77: 我都祝你聖誕快樂
:43: Good Morning 超合金達人
早晨,聖誕新年快樂呀..CombattraV兄
Good Morning 超合金達人
Herpa500 發表於 27-12-2012 09:31 AM

Thx for visit my post again........
早晨,聖誕新年快樂呀..CombattraV兄
hehemimi 發表於 27-12-2012 11:09 AM

You too........wish you happy new yr 2013 also.......