Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

斯路真係唔錯, Ray文兄張龍珠SHF全家福好正

多謝大佬欣賞............

今日再高追一入... ...
CombattraV 發表於 29-11-2012 11:35 PM

:79: 我都係無訂...要買現貨

CombattraV 發表於 29-11-2012 11:35 PM

我琴晚都拎咗邪虎喇......過兩日同佢影相先~:43:
我都係無訂...要買現貨
Herpa500 發表於 30-11-2012 09:25 AM

唉......同病相憐:79:
我琴晚都拎咗邪虎喇......過兩日同佢影相先~
ray文 發表於 30-11-2012 09:39 AM

你就好啦有訂到,我當時唸住通販唔使訂ga la,唉.......:42:
你就好啦有訂到,我當時唸住通販唔使訂ga la,唉.......
CombattraV 發表於 30-11-2012 10:16 AM

係呀, 所以宜家啲野都唔知訂唔訂好........今次好多人都好似v兄咁諗就中招喇....:42:
不過入到都好啦, 有得玩~

v兄琴晚check過隻斯路, 同你一樣都係一邊雙膠紙呀~:he:
v兄琴晚check過隻斯路, 同你一樣都係一邊雙膠紙呀~
ray文 發表於 30-11-2012 11:03 AM

Thx for your help really, Raymond hing...:64:
Thx for your help really, Raymond hing...
CombattraV 發表於 1-12-2012 02:04 AM

唔洗客氣......small case啫~:DD
回復 194# CombattraV

無得入黎一排, V 大又入左唔少好野 ~
回復  CombattraV

無得入黎一排, V 大又入左唔少好野 ~
Taru 發表於 2-12-2012 06:47 PM

Long time no see ar, Taru hing:73:
:43: 早晨超合金達人
早晨超合金達人
Herpa500 發表於 3-12-2012 09:22 AM

Thx for visit again, Dai Lo:64:

12月小入

Thx for visit again, Dai Lo

12月小入
CombattraV 發表於 3-12-2012 07:46 PM

:@又有金毛獅王呀...........:$
回復 237# CombattraV

嘩, V 大入翻金毛BOXSET...重要咁新重有配件未開....
真唔平啊.....
又有金毛獅王呀...........
ray文 發表於 3-12-2012 09:09 PM

Ray文兄果然心水清記得我本身有套(Bandai America):36:

回復  CombattraV
嘩, V 大入翻金毛BOXSET...重要咁新重有配件未開....
真唔平啊.....
Taru 發表於 3-12-2012 11:36 PM

對唔住呀Taru hing:64: , 騙咗大家:34: , 其實呢套Popy DX本身係中古, 缺紙牌同武器膠托, 但價錢ok, 加上我都係貪佢個外盒同內蓋ok新姐, 我重可以多出一套嚟玩:36: , 而我本身有一套9成新嘅Bandai Amercia版, 於是咪同佢地嚟個大合體law...:36:

本身今日嗰套係咁樣嘅condition...