Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 續. 背影-作者:魯迅?! (舊物新入)

好有文學根基喎各位,背影作者的確係朱自清唔係魯迅,只不過係想你地睇下我個post啫!
唔好見怪!

入番正題先, 之前響"肥脆"比我響d鬼祟位,發現呢隻大塚,&(就有交易,無慮即決啦!!

隻野個body並唔係用黑金古加既合金body,係舊版body,可動度唔多講啦,安慰自己果隻:造型優先!!

的確,佢造型都跟得幾足既,劇場版果個造型,幾有sic既生體化感覺,屬於真.朦面超人果種feel,唔係咁多人受,不過喜好既野,好個人化,都係果句啦: 不喜勿x

睇相啦不如:

現身!!

咁既價錢,都算ok啦, 佢仲有另外紅色version, 不過黑色造型dark好多,
有興趣d朋友,去"肥脆"碰運氣啦,仲有少量咋!!
好有文學根基喎各位,背影作者的確係朱自清唔係魯迅,只不過係想你地睇下我個post啫!
唔好見怪!

入 ...
宮澤熹一 發表於 20-1-2010 09:24 PM

sorry!!!打漏左價錢, 係8草都唔駛呀!!
請問邊間呢?可以pm我嗎?
當然TD的各位是好有文化氣息的:43:
我鐘意紅色果隻多D =]唔知有冇呢????
頭像被屏蔽
請問邊間呢?可以pm我嗎?
keerx77 發表於 21-1-2010 12:36 AM

T.K.O