Toysdaily 玩具日報

查看: 9699|回復: 16

[分享討論] 迷你倉的問題

小弟就黎搬屋, 想租個迷你倉擺一擺d野

想請教有租倉o既各位大大

d迷你倉o既環境衛生ok嗎? 有小強 & 蟻嗎?

倉入面會唔會有水漬?

仲有d咩其他地方要注意?

thx:64:
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 28-12-2009 01:01 PM 發表
有一樣野要注意, 千其唔好信佢地既所謂智能保安, 要揀D地方可以用自己個鎖既先至好用.
果d好差的嗎??
原帖由 bad-aries 於 28-12-2009 01:01 PM 發表
有一樣野要注意, 千其唔好信佢地既所謂智能保安, 要揀D地方可以用自己個鎖既先至好用.

thx

咁d倉o既衛生環境ok嗎?
原帖由 阿天 於 28-12-2009 02:43 PM 發表

thx

咁d倉o既衛生環境ok嗎?
揀左一間有興趣的, 可以試下踩上去, 叫佢地開比你睇下d倉係點

始終每間都唔同, 好難話實o唔ok

包唔包Insurance~?
:? :? :?
又有冇話實用率果d野架?
我係荃灣既迷你倉環境ok,但只係用板間,自己加個鎖就算,亦無保險,因為買保險好貴。
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 29-12-2009 10:39 AM 發表

早兩三個月前, 聽到收音機講有一間有智能保安既迷你倉比人爆格.  有個人因為搬屋, 話將六萬幾蚊既電子產品包括電視呀, XBOX咁放入去, 比人爆左.  最離奇既係:

1, 剩係佢果格比人爆左.
2, 影住佢果行個閉路電 ...

唔係化:50: :Q :47:
原帖由 bad-aries 於 29-12-2009 10:39 AM 發表

早兩三個月前, 聽到收音機講有一間有智能保安既迷你倉比人爆格.  有個人因為搬屋, 話將六萬幾蚊既電子產品包括電視呀, XBOX咁放入去, 比人爆左.  最離奇既係:

有x鬼:x
基本上智能保安其實只係門口卡,入左去始終係要自己準備鎖頭既.

蘋果,時昌我都用過,覺得多數都幾ok
你一定要自己上網搵,搵完一定要去睇一睇,
因為不同地區,不同廠廈的收費不同
比如有D有OL在辦工,始終有人看,仲24小時有冷氣
有D就冇冷氣,只岩放文件,成層唔會有人看.
間野...叫+藍?

原帖由 K66 於 29-12-2009 02:01 PM 發表
基本上智能保安其實只係門口卡,入左去始終係要自己準備鎖頭既.

蘋果,時昌我都用過,覺得多數都幾ok
你一定要自己上網搵,搵完一定要去睇一睇,
因為不同地區,不同廠廈的收費不同
比如有D有OL在辦工,始終有人看,仲 ...

我諗有冷氣恆溫有抽濕o既應該會貴d
原帖由 阿天 於 30-12-2009 05:29 PM 發表

我諗有冷氣恆溫有抽濕o既應該會貴d
我用緊果個都話有冷氣恆溫有抽濕, 雖然d冷氣就差d

都算是是正正的