Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 我的首隻medicom 220 COOL SHOCK B.T. 魔少年

魔少年bt ,我就只係荒木老師短篇集睇過,不算太熟悉,不過作為荒木老師 fans,點都要入番隻旁身,之前買5到綠球皮利,只好買E隻紫球B.T.

面相靚仔,頭發重有噴陰影 good

#帶

不錯的袍,內藏鐵線

紫球

感想:覺得220 body 好似冇301 body 咁化學,而e隻b.t 本來重有一套衫既,不過暫時未敢幫佢換住。
e隻 B.T.我覺得係抵玩既,因為有兩套衫加袍,再加上頭發有噴陰影而且面相神似。而加等下星期既
我都等梗220比達,不過都係兇多吉少......
原帖由 ase 於 25-11-2009 04:27 PM 發表
我都等梗220比達,不過都係兇多吉少......

DB 幾隻插哂水,陰公:68: ,220 係列好似好小產品,我就最想愛德華出ver2 呀
入得好 :61:
原帖由 喵喵仔 於 25-11-2009 05:31 PM 發表
入得好 :61:

thx :77:  e 隻真係佳品黎
原帖由 saga64 於 25-11-2009 04:54 PM 發表

DB 幾隻插哂水,陰公:68: ,220 係列好似好小產品,我就最想愛德華出ver2 呀

愛德華我有,但係D黑色上左頸啦....我都好想要謝皮利:79: .......
原帖由 neo.L 於 25-11-2009 06:17 PM 發表

愛德華我有,但係D黑色上左頸啦....我都好想要謝皮利:79: .......

愛德華 正野啊配件多,特制body...   謝皮利之前上網bid 要13XX :56:
:71: :71:
原帖由 AK-47 於 26-11-2009 09:00 AM 發表
:71: :71:

thx :77: