Toysdaily 玩具日報

查看: 13457|回復: 56

四草的神聖衣

咩都唔洗講四草真係抵到乜咁.

再黎講下佢 d 質素.雖然玩果時 d 油會有 d 甩.但唔會有太大影響.因為佢到咁上下就唔甩.

跟住再講下 d 手工.水口位都接受到只係某幾個位整得唔好.

最重要個 part 黎喇.個樣好靚仔(本人覺得)同埋隻野超重.我唔知係合金定係普通金屬.但係成隻 d 金屬加埋就重過好多過千元所謂o既合金.最少會重過 cm's 隻機甲創世紀個合金支架.(四草重想點)

不過有一樣野唔係咁好,就係張說明書有 d 難明.人仔合聖衣果時冇問題.但係要變白鳥座就好難明.(我重未變到=.=)
頭像被屏蔽

回覆 2# 的文章

no:79:
想問樓主 個頭髮其實係咪同 笨大版一樣ga??

如果係我想買番隻, 可以display 多個冰河 :36:
土炮定國貨呀, c hung?:@
我都有隻, 我個隻人偶軟腳, 同埋2塊側腰甲勁易斷, 斷左, 都係砌聖衣形態算了, 隻人偶都係比左海皇件 "浴衣"著算了:67: (個隻求其揾個la:78: )
原帖由 兩蚊 於 7-11-2009 01:48 PM 發表
想問樓主 個頭髮其實係咪同 笨大版一樣ga??

如果係我想買番隻, 可以display 多個冰河 :36:

前髮同原廠唔同,可以裝上但唔可以戴頭冠, 面部顏色都有出入。
good stuff~~~
四草 ok la :73:
請問各位,其實邊度先有呢D土炮賣?之前在下都響網上見過一張潘多拉坐GE椅,都好靚。
頭像被屏蔽

回覆 12# 的文章

著唔著燈唔記得了,在下好想見識一下呢D土炮。唔知馬交有冇?香港又會邊度有呢?
頭像被屏蔽

回覆 14# 的文章

Really?點解在下都唔覺有GE?呢個真係要DEVIL兄指教指教了,佢放響咩位架?
呢隻好似係台版...
我星矢同冰河都買左2隻xd
有金色同銀色(星矢係銀藍)揀...
快d出埋瞬同紫龍啦>3<~買拒地好過買500既..
10倍價錢又冇10倍質素...