Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 80年代真實系 古典機設...............OVA機甲界 ( 鐵巨神 & 人馬兵 )

原帖由 Raider 於 8-11-2009 11:26 PM 發表

CM's 遲下會出TV版的可變主角機"加利安Galient". 如不是造得太樣衰我會入.

希望唔會太差~~~~:unhappy:

呢個post好多毒物~~~~:p
死火......咁耐冇睇到個 post 添 :Q :time:  :63: :angry:

(都係要連趕兩份功課之過 :unhappy: )

小弟隻鐵巨神係就係開左,不過玩玩發覺件裙甲d紅色甩左d落隻左肶上面(小弟係 4G 團長個 post 都講過,
因為油漆太薄,而且啞色漆好似唔多耐摩擦),所以早幾日先有時間補番灰色漆,等乾透再用粗沙紙慢慢磨 :unhappy:

小弟其實最近中左高橋(良輔)毒,除左最大份嘅騎兵之外,仲有兩三隻力士拿未砌(一套新,一套舊,一套首辦):o
剛剛訂左 Galient 本設定集(一年前出果本,果時小的竟然冇買... :no: :no: :no: )飛緊黎,另外又 bid 到
套獸屋鐵之紋章盒蛋古物,應該聽日攞貨... :he:
原帖由 Raider 於 8/11/2009 23:26 發表

CM's 遲下會出TV版的可變主角機"加利安Galient". 如不是造得太樣衰我會入.

你想講係重裝改 (Assault Galient)??? 唔係一早出左咩? :? :? :?
http://cmscorp.jp/products/ma_assult_galian.html
之前的Yahoo Flickr 圖全死,
現在把圖再upload過.........:sleep: