Toysdaily 玩具日報

查看: 24633|回復: 55

[原創][玩具劇場]身為香港人, 我唔明大家點解唔體諒一下我地GE特首...

或者睇下拉打國可以俾到D啓發我地......

所以中國發展快過香港好多, 一味只會反對, 一d 有用意見都沒有
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 28-10-2009 12:07 AM 發表

佢地駁出位先係度玩野 :53:
  :50: 俾個特首佢地做試下囉 , 你估又唔係做到cccccccc咁
一日特搜 :) :)搜救佢:34:
頭像被屏蔽
佢好似唔係好願意凸首咁:ar:
哈哈哈 不知道爲什麽粵語寫出來覺得更加好笑 :71: :71:
:71:
原帖由 gekigoke 於 27-10-2009 11:47 PM 發表
所以中國發展快過香港好多, 一味只會反對, 一d 有用意見都沒有

ha ha ha, funny, so funny~~~ :34:
頭像被屏蔽
做又死唔做又死, 做呢樣又比人鬧做果樣又比人插~
呢份工係要你諗計點樣改善民生, 仲要係企出黎比人插~ 等如打工仔ot一樣咁唔合理~
特首唔易做~
特首完全沒錯
電燈膽果單野明切人生豬肉. Coupon明話可以買其他牌子, 飛利蒲又唔係只有他一家做香港Agent. 點能夠話利益輸送. 如果敢都可以話利益輸送,那請問特首D親朋戚友甚麼也不能做,連做客貨車司機也不能, 加減汽油和牌照費也可以是利益輸送.

Family有人買雷曼,他們自己找其他議員弄掂,提早獲雷曼賠償”???如果D雷曼暴民接受6成回購他們可好快那回錢.
D雷曼暴民係要10成,豈有此理,HSBCLoss60%佢地可以1個仙都吾Loss? 那有天理. 果班人收息果時便開心到死,而家發難渣.

D汎民議員一味做新聞, 佢地幾時有為市民服務?

每次施政報告D議員同市民完全靜係識同政府拿錢,拿唔到錢便唔認同施政報告唔認同特首,呢D正人渣. 唔好同我講係律師定護士.我想問佢地做過幾多個鍾頭義工,為香港做過甚麼事.
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 28-10-2009 11:02 AM 發表
而家香港, 得到最多既就係嘈得最大聲既人.:ice:

X 2

兄台,你呢句說話真係用o係邊行都o岩,唉~~~~~

我每次交稅,諗起D 議員話要幫人爭乜爭物,我就好火!!!!