Toysdaily 玩具日報

查看: 13517|回復: 29

SDX超越之龍唔止D手用色膠, 連水口位都開得差

腳部水口在正面睇得一清二楚, 圖來自模型裏@ふたば

睇下各人的REVIEW, 無一幸免
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51369584.html

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=112121

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-112152-1-1.html

呢隻公佈時, 好想要
知道電鍍後, 立即放棄:50:
以上呢d問題, 其實全部都係意料之內了:79:
希望魂SHOP個隻係磨砂金, 如果仲係呢隻電鍍, 只好直接無視
我已經心裡定左個價, 唔跳到果個LV唔出手... 橫掂同佢唔係好熟... 同騎士高達FRIEND D LOL
同埋如果入手, 我都會成隻改做磨沙金.... 只係為左隻手而開壇噴野好似ON居左少少...
明年春,必全數氧化∼∼∼∼∼∼:45:
隻龍仔依家去到咩位了?
咁多人出post都話唔掂,打算掏荷包比錢,依家都要睇定d.
:38:  唔係full body 電鍍以經大打折扣, 等跌落谷底先入
隻手真係好礙眼,是由於要配合番隻手的軟材料問題嗎!!:67: :67: ,但屎黃色真係好肉酸.!!:72: :72:
原帖由 mr.elljay 於 24-10-2009 11:56 AM 發表
明年春,必全數氧化∼∼∼∼∼∼:45:

我都擔心~~~~:no:
原帖由 circlecircle 於 24-10-2009 12:27 PM 發表
隻手真係好礙眼,是由於要配合番隻手的軟材料問題嗎!!:67: :67: ,但屎黃色真係好肉酸.!!:72: :72:

要自己油~~~~:53:
原帖由 happy_prince_07 於 24-10-2009 12:21 PM 發表
:38:  唔係full body 電鍍以經大打折扣, 等跌落谷底先入

早買有限定劍,遲買可能會無...頭痕...
Prototype: :D

Final: :die::60:

Give up now.

>>>

If there is a limited on line edition and uses golden paint, I will definitely buy it.
電鍍根本已經唔可能會好靚

好似MG百式, 一開始電鍍
後尾隻HD版百式已經型好多, 點解唔用個隻呢:?
我隻百式都變曬色, 呢隻..................都係要想想先:@
原帖由 馬仔 於 24-10-2009 03:48 PM 發表
我隻百式都變曬色, 呢隻..................都係要想想先:@

我好彩,隻百式仲未變色。
我個人反而鍾意呢種電鍍,不過見隻野笨大出得咁冇誠意,真係要即刻考慮下啦。
(唉 ~ ~都唔知好定唔好,本來想一出就買第一水,但睇左brother們o既報告後,真係要等佢平d先買。唉 ~ ~真唔明,明明可以整得好d)
頭像被屏蔽