Toysdaily 玩具日報

查看: 13604|回復: 31

TAMASHII NATION 2009 澳海城一報,唉~~~

展覽場不太大,其實得十個展櫃左右,
主要係睇睇架1/35高達,又可以望望隻 新getter G。

隻高達係幾靚。不過個人覺得如果唔係考慮買、唔係自己砌,感覺同好多模型鋪高手o既大比例首辦差唔多。

隻Getter 就好失望,極膠,尤其胸口,o個種「透光膠感」簡直好似想趕客咁~~希望實物會改良啦,不過下個月就出,都係冇喇,唉~~~~:56:

限定貨品嘛~~係隻教王胸像多人想要,其他半透明00、金幣,算o罷啦~~~

其他貨品方面,robot 魂、匠魂(欠龍騎)幾齊款,正價。
SDX Command高達一條海鮮,
黑雷登六條海鮮,DX雷登九條海鮮找兩隻甲殼類動物。
星矢(我唔識分,非車田版)就兩海鮮兩甲殼。

起初我以為一定要排隊先可以睇展覽,原來唔係。
你係想買o野先需要排隊。

賣o野方面,其實人唔多,不過一百人,但係要你排隊排成個鐘!!!!
每五分鐘放兩個人入去,根本故意製造人龍!!好過份!:53:
是否還未有ROBOT魂七劍OO和SDX超龍賣?
唉...我都有睇到, 隻超合金魂Getter Dragon個頭好膠...上色又有少少出界...好核突,,,
咁我後日去唔去好呢...你講到咁...好似車錢都可以慳返...
睇相算囉
原帖由 嘉豬 於 22-10-2009 08:42 PM 發表
是否還未有ROBOT魂七劍OO和SDX超龍賣?

Both I heard can pick up on 24th Oct.
I preordered Seven Sword.....
原帖由 Garycharm 於 22-10-2009 08:36 PM 發表
展覽場不太大,其實得十個展櫃左右,
主要係睇睇架1/35高達,又可以望望隻 新getter G。

隻高達係幾靚。不過個人覺得如果唔係考慮買、唔係自己砌,感覺同好多模型鋪高手o既大比例首辦差唔多。

隻Getter 就好失 ...

They don't have enough staff there, makes sense to control flow.
I still need to lineup in front of the cashier when it's my turn...., could be a lot of worse if they didn't limit the number of people.:80:
淨係去買雙子胸像, 大家話聽日先去會唔會賣哂? :D
SDX Command高達一條魚?? GOOD DEAL窩。
有無大大知SDX 超越之龍咩價呢?
等我24號去睇下實物先~~
我五點鐘去到,無咩人,唔洗排隊 ,買野用左五分鐘都唔洗:34:
d限量商品仲好多,每款都買左:71:
頭像被屏蔽
原帖由 tf-autobot 於 22-10-2009 06:16 PM 發表

有好多箱可以爆:34: :34:

:DD:DD:DD
唔該哂 c hing~
:71:
原帖由 sunprevail 於 22-10-2009 05:42 PM 發表
淨係去買雙子胸像, 大家話聽日先去會唔會賣哂? :D
唔會 :78:
:? 請問各位大大...係咪12點先開架? 早d係咪未開??
原帖由 扶風馬孟起 於 22-10-2009 06:36 PM 發表
:? 請問各位大大...係咪12點先開架? 早d係咪未開??

佢寫明12-9
我估d人唔會咁好早d同老細開工:ar: