Toysdaily 玩具日報

查看: 6045|回復: 12

Mattel Ghostbusters 12"好難有得買?

各位師兄有無聽過邊度有得買呀? 我都去過好多地方問過都唔入!
唔該各位師兄幫幫手!!!!!:handshake: :handshake:
u can go to their offical website to buy.
Mattel Toys

Toys "R" Us :45:
請問是否出左啦?
原帖由 fatmanyeah 於 21-10-2009 02:37 AM 發表 請問是否出左啦?

December :58:
:D :D
原帖由 fatmanyeah 於 21-10-2009 02:37 AM 發表
請問是否出左啦?

ray 應該係今個月....
egon 就12月..

蛋嘔城未必有貨返....早兩日去tst個間問過...佢check機..話暫時冇哩個item...:26:
原帖由 MAX 於 21-10-2009 03:23 AM 發表 ray 應該係今個月....egon 就12月..蛋嘔城未必有貨返....早兩日去tst個間問過...佢check機..話暫時冇哩個item...:26:

Mattel Toys, 蛋嘔城很少冇 :80:

Ghostbuster 又 popular ... :76:
但係我已經打左電話去蛋嘔城 同mattel hk. 都話無資料
我已經係matty個website訂咗2隻12",1隻6"....
運送中, 最快一星期後收到.... 再開貼上TB:$
原帖由 fatmanyeah 於 21-10-2009 04:02 PM 發表
但係我已經打左電話去蛋嘔城 同mattel hk. 都話無資料

可能只限於mattycollector.com出售.........之前睇過toy show d 相...有個牌寫住咩咩only on mattycollector.com....

原帖由 TheDarkKnight 於 21-10-2009 04:34 PM 發表
我已經係matty個website訂咗2隻12",1隻6"....
運送中, 最快一星期後收到.... 再開貼上TB:$

大大訂左兩隻ray..?

前日我都訂左1隻ray....今日收到email話已經寄出.....睇怕都要等個幾星期先收到貨........

回覆 11# 的文章

我也向相熟的店舖訂了!
最快呢個禮拜有
原帖由 MAX 於 21-10-2009 05:10 PM 發表

可能只限於mattycollector.com出售.........之前睇過toy show d 相...有個牌寫住咩咩only on mattycollector.com....

大大訂左兩隻ray..?

前日我都訂左1隻ray....今日收到email話已經寄出.....睇怕都要 ...

係呀, 多嗰一隻玩換body&頭.... 勁愛ghostbusters....!!
想快D出晒咁多款....
唔知會唔會出第二集嘅款呢:p