Toysdaily 玩具日報

查看: 7012|回復: 13

(不是廣告) 沙田好運 [一間玩具店] 十月份做緊九折

只要買滿一百元,
就有九折.

不過呢間賣的玩具售價一般都比旺角價貴,
但是住開沙田貪方便的話不妨留意下~~
有d我覺得幾平wor~~好似模型果d咁..:58:
我住沙田都會特登出mk或銅記,係比mk或銅記既貴,但其實圍埋個車費……所以我最主要既原因係因為種類多與少既分別
原帖由 mkcccc 於 16-10-2009 05:33 PM 發表

係呢, 模型係OK平的,
不過新出的其他玩具就貴過出面~~
原帖由 紫月葵 於 16-10-2009 07:12 PM 發表
我住沙田都會特登出mk或銅記,係比mk或銅記既貴,但其實圍埋個車費……所以我最主要既原因係因為種類多與少既分別

係呢, 計埋車費, 可能相差無幾,
不過MK就選擇多~~
有時吾想出 mk 都會去呢間睇睇
諗住貴少少算, 但係都無我想要既野:cool:

同埋佢入面愈來愈多貨, 愈來愈吾想入去, 感覺做吾長:o
:77: thanks
原帖由 阿T 於 16-10-2009 10:07 PM 發表
有時吾想出 mk 都會去呢間睇睇
諗住貴少少算, 但係都無我想要既野:cool:

同埋佢入面愈來愈多貨, 愈來愈吾想入去, 感覺做吾長:o

地方太細了~~
我收工都會去行
佢D 模型價錢值得買 (只限新出個D 因為佢冇舊個D賣 地方唔大 又唔係專賣模型)
FIGURE 合金 價格都算中間
不過 盒蛋 都比出面貴

所以方便既就響呢間買新出模型
盒蛋就落荃灣 / 灣仔 買啦:43:
Thanks news.
頭像被屏蔽
:34:
thank you very much for sharing

i have see today
原帖由 mkcccc 於 16-10-2009 05:33 PM 發表

如買模型去大圍果邊買好D!價ok!地方大D!唔買吹水都大D地方吹!沙田模型價都ok但太太小!老闆又成日熊貓眼!問下價都好像叫你去死!算吧都是出MK睇!不過聽到瑞記D行街說11尾在好運會開一間玩具模型合金店!到時睇睇有冇好野!