Toysdaily 玩具日報

查看: 17665|回復: 24

[問題]山口初號機覺醒ver.口部

今日入左一隻,但發現正常頭果個下爬有少少"咩咩"地,你地果隻係咪都係咁?

:47: :47:
仲諗住聽日去買,好彩睇到呢張post,聽日多d留意個樣先:(
今日買左 :50: 好正常....無問題
原帖由 Knightmare 於 16-10-2009 12:33 AM 發表
:47: :47:
仲諗住聽日去買,好彩睇到呢張post,聽日多d留意個樣先:(
果個正常頭係側住擺,唔開盒係睇唔到
原帖由 heishuntam 於 16-10-2009 12:45 AM 發表
今日買左 :50: 好正常....無問題
由下而上睇,明顯見到左右兩邊有dd咩咩地(唔對稱)
合埋口果時其實冇野,係開口果時先係咁
我個隻都係咁,不過你用D力整返入去就得架啦!
原帖由 lamlkc123 於 16-10-2009 01:14 AM 發表
我個隻都係咁,不過你用D力整返入去就得架啦!
你指邊part入番去?
你會見到個口側邊有個窿,因為有一邊未入到去,你只要大力D整返入去就得架啦:71:
睇唔到嫁?!:63:
如果買左有樓主講既情況,照樓上咁同佢做口腔手術先:36:
原帖由 lamlkc123 於 16-10-2009 03:07 AM 發表
你會見到個口側邊有個窿,因為有一邊未入到去,你只要大力D整返入去就得架啦:71:
向上推?
我有同樣問題,合口時有少少位置唔對.......開口時裡面條柱位明顯右傾
原帖由 SARU 於 16-10-2009 10:44 AM 發表
我有同樣問題,合口時有少少位置唔對.......開口時裡面條柱位明顯右傾
合口果個問題,我用少少力將佢扭番正,但開口果個問題就搞唔掂,唯有只打開少少算了
好消息:我買左嚕~
壞消息:我樣衰左...:31:
我遇到樓主個問題,而且從觀察所得,我果隻個口之所以咩咩地,並唔係因為下巴部件未對位,而係...
個下巴同個頭連接果條柱咩左!
除左佢下下唔可以完全合埋口,佢暴走時個口只可以半開,雖然可以全開,但係會咩向左面(全開得耐可以會令膠既本身變形,隨時俾我扭甩個下巴...)
不過好彩個爆牙頭無事...簡左8-9盒先搵到個爆牙頭上色比較好
個爆牙頭真係好正:35:

另外...千簡萬簡,簡著個爛燈棧...佢右手係正常部件,左手係白色既再生手
佢右肩放刀仔既拘束器係本身連住本體(左肩既會另外放,可以睇晒成件裝甲既上色)
而正因為連住本體,我只可以見到右肩拘束器既正面,係睇唔到上色
點知返到黎拆開...哇...右肩拘束器,內外兩面都有甩色...:help:

仲有!!提下各位想買既大大,買既時候記得除左睇面相,仲要睇埋佢隻左手白色凸出黎既...火(?)
除非你鐘意彎彎地,唔係既記得搵到直既先買:ar:
原帖由 Knightmare 於 16-10-2009 04:35 PM 發表
好消息:我買左嚕~
壞消息:我樣衰左...:31:
我遇到樓主個問題,而且從觀察所得,我果隻個口之所以咩咩地,並唔係因為下巴部件未對位,而係...
個下巴同個頭連接果條柱咩左!
除左佢下下唔可以完全合埋口,佢暴走時個口 ...
其實一魚多既山口野,真係預左係咁上下質素嫁啦,反正而家講講唔係真係太貴(以前黎講呢個價已經好貴),個樣ookk,d關節冇爛或太鬆既就算啦
咁又係,諗反之前序果隻山口eva(size大d果隻)d關節做得超爛,上色超差
對比之下呢隻好好多