Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: piggyin

瘋狂的兩個月後再執櫃, 我的12吋. (UPDATE JAN/07)

原文章由 mobi 於 28-1-2007 02:28 AM 發表
我超鍾意你個display.......密得黎件件都係正o野.
有死神博士, 鎧甲元帥, 阿波羅....等等. 快d買埋電波人啦, 我都搵緊. :)

唉........好慘呀我, 冇玩具櫃用, 冇相機用:cool:

你又唔早講, 唔駛幫你買riderman, 可以幫你買呢隻嘛, 我見到一千加幾十咋.
:*

電波人...我真係唔太鍾意, 呢條女, 亦係我唔太鍾意stronger既原因, 不過隻dx stronger做得太出色了.
原文章由 piggyin 於 28-1-2007 06:46 PM 發表

我唔太認識佢哋, 亦無聽佢地既歌, 但係見到好靚, 價錢相宜, 所以忍唔住.

睇吓有無機會影一影, 放一放毒先.:he:

Ho ar ho ar:):)

but it is not that cheap now....also need arround !k each...
and it is hard to find  a brand new now..

btw, can't see any starwar stuff ~~

[ 本文章最後由 willywonka 於 29-1-2007 01:01 AM 編輯 ]
:love::^:shiny:
很好啊:^:^:^
原文章由 willywonka 於 28-1-2007 08:01 PM 發表

Ho ar ho ar:):)

but it is not that cheap now....also need arround !k each...
and it is had to find  brand new now..

btw, can't see any starwar stuff ~~

係啊, 我唔太迷STAR WAR, 全屋只有一個發聲 DARTH VADER 頭盔. 不過BOBA FETT應該走唔甩, 襯火箭人嘛
:no:

我見到大大個櫃有" 稻中2人組"既 figure ar!!!!!!!!!!

好羨慕ar...., e家想買都買唔到la............ :sad:

[ 本文章最後由 Ma_Tin 於 30-1-2007 03:04 PM 編輯 ]
原文章由 piggyin 於 28-1-2007 02:33 PM 發表

大大, 好矛盾, 繼續落去, 我好怕會搞到你咁, 但係又好想好似你咁啊:shy:

我而家頭都大埋:no:,玩個一刻好過引,之後搵位display,及找地方收盒就慘:die:
我D黑魔,次郎,烏東,達達,重係盒入面:ice:吾知有冇幾會重見天日:sad:
原文章由 凶星 於 31-1-2007 12:39 AM 發表

我而家頭都大埋:no:,玩個一刻好過引,之後搵位display,及找地方收盒就慘:die:
我D黑魔,次郎,烏東,達達,重係盒入面:ice:吾知有冇幾會重見天日:sad:

我幫你諗啦, 隻G博士, 影子將軍, 一對DAFT PUNK, 放住喺我度先, 咁嗰四隻咪有位囉. :he:
原文章由 凶星 於 31-1-2007 12:39 AM 發表

這個要擺出來display, 又要搵地方儲吉盒的問題, 我都好頭痕:no:
原文章由 piggyin 於 31-1-2007 02:19 AM 發表

我幫你諗啦, 隻G博士, 影子將軍, 一對DAFT PUNK, 放住係我度先, 咁個四隻咪有位囉. :he:
好主意,但四隻太少la,不如我其中一格,放你到先,遲D連本帶利..........:p(講笑勿打面)

[ 本文章最後由 凶星 於 2-2-2007 12:26 AM 編輯 ]
原文章由 king 於 31-1-2007 09:42 AM 發表

這個要擺出來display, 又要搵地方儲吉盒的問題, 我都好頭痕:no:
小弟剛掉左十幾個sic盒,暫時可舒緩一下,不過我諗年中又頭痕:die:
原文章由 凶星 於 2-2-2007 12:32 AM 發表
小弟剛掉左十幾個sic盒,暫時可舒緩一下,不過我諗年中又頭痕:die:

哈哈, 大家咁話, 不過比起上年既急速增長, 走勢應該比較放緩.
:shiny:
:!Well, what can i say .. all the 12' figure are really cool ~ :shiny::shiny: