Toysdaily 玩具日報

查看: 18657|回復: 43

瘋狂的兩個月後再執櫃, 我的12吋. (UPDATE JAN/07)

過了死亡11,12月, 加埋1月東京之旅, 再執玩具櫃, 結論是, 真的要買多個櫃了...

第一格已變成拉打專櫃.

第二格已變了籠屋, 電腦奇俠一家四口都被逼遷至這裡, 是時候買個新櫃了.

新加之前無貼的AMOS

以前鍾意的SIC, 繼續不見天日...

[ 本文章最後由 piggyin 於 28-1-2007 02:26 AM 編輯 ]
我見到洪大龍變緊身喎.................
嘩大大您好多珍藏喎~:shiny:
謝謝賞面, 不過, 同呢度其他大大比, 微不足道啊...
除左 d 12", 我仲見到大大真身喎
哈哈, 你睇錯了, 都係FIGURE來的, 畀貓玩既.

吾見第四格D神話既?
very nice collection!
神話好多人都齊, 所以無放大圖了, 同埋開始感到有點為儲而儲, 沒有以前的期待...
好正的收藏.:):^
神話不再了,究竟係我地睇慣左無驚喜,定係佢地流於公式無誠意呢??
Apart from your great collection, I can see u holding your DC also................... :shiny::shiny::shiny:

Anyway, your collection are great and hope u can add more and more in your cabinet after 11 and 12/2006!  :)
好多珍藏呀!!!
:*
我見到好多錢呀!:)
IMPRESSIVE!! 大大好喜歡你隻 12'' 矢吹同埋d奇俠同埋隻 RiderX...同埋稻中同埋..... :D
原帖由 warxv 於 11-11-2006 12:00 發表
好正的收藏.:):^
神話不再了,究竟係我地睇慣左無驚喜,定係佢地流於公式無誠意呢??

講真, 我以前很鍾意星矢的, 而家, 只係買返童年回憶, 其實覺得可玩性一般, 郁一郁就跌甲, 又企唔穩, 以前買返嚟會先變座, 再變人入櫃, 而家, 只係快手變完人, 入櫃....

唔知各位一路儲開神話既大大, 有無同感呢?