Toysdaily 玩具日報

瘋狂的兩個月後再執櫃, 我的12吋. (UPDATE JAN/07)

原帖由 Douglas.M.Saint 於 11-11-2006 12:06 發表
Apart from your great collection, I can see u holding your DC also................... :shiny::shiny::shiny:

Anyway, your collection are great and hope u can add more and more in your cabinet aft ...

玩具越儲越多, 錢越儲越少, 這是每個玩具人的宿命....:sad:
原帖由 piggyin 於 11-11-2006 13:45 發表

講真, 我以前很鍾意星矢的, 而家, 只係買返童年回憶, 其實覺得可玩性一般, 郁一郁就跌甲, 又企唔穩, 以前買返嚟會先變座, 再變人入櫃, 而家, 只係快手變完人, 入櫃....

唔知各位一路儲開神話既大大, ...

都係架,變人就直接入櫃無咩好玩,不過都期待佢d大系以外的人物
潘潘都幾好呀
頭像被屏蔽
GOOD ~~ i LOVE 本鄉
very nice!
I love your SIC !!
我連自己的玩具櫃都沒有:sad:
只有一個8吋高的玩具格, 放唔到12吋:no:

喂喂, piggyin大大, 你係時候update下d相啦喎, 你入o左咁多正野:DD
原文章由 小刺蛋 於 28-12-2006 16:01 發表
I love your SIC !!

Me too.你對他們都不錯.起碼有兩格位擺設:shy:
我超鍾意你個display.......密得黎件件都係正o野.
有死神博士, 鎧甲元帥, 阿波羅....等等. 快d買埋電波人啦, 我都搵緊. :)

唉........好慘呀我, 冇玩具櫃用, 冇相機用:cool:

[ 本文章最後由 mobi 於 28-1-2007 02:31 AM 編輯 ]
死!:die:

早知唔入黎...........

多謝你既勁勁分享!
正,繼續瘋狂吾好比佢停:shiny::shiny:
原文章由 凶星 於 28-1-2007 09:14 AM 發表
正,繼續瘋狂吾好比佢停:shiny::shiny:

大大, 好矛盾, 繼續落去, 我好怕會搞到你咁, 但係又好想好似你咁啊:shy:
Awesome!!!

I want those mad capsule market ar~~~
原文章由 willywonka 於 28-1-2007 05:46 PM 發表
Awesome!!!

I want those mad capsule market ar~~~

我唔太認識佢哋, 亦無聽佢地既歌, 但係見到好靚, 價錢相宜, 所以忍唔住.

睇吓有無機會影一影, 放一放毒先.:he: