Toysdaily 玩具日報

查看: 10165|回復: 28

燃燒靈魂的修煉成果 - 2009 魂之限定 - 響鬼紅

不錯的東西! :71:  金屬紅的塗裝令我減低了被揾笨的感覺............ :(

QC 不錯, 不用我事後加工! 難得! :43:

入手與否見仁見智了, 我倒是覺得這傢伙不錯! 作為 SIC 收藏家我一定是回避不能的了.............:shy:

OT: 作為 SIC 的收藏家, 我第一只不入的 SIC 將會是.............. Decade!!! :70:

同場加映.............

男人中的男人 - 斬鬼

斬鬼 and 響鬼紅

為愛而戰的騎士

假期玩完了............. :79:

Next Sharing.....................

DCD 原本紅色也可以接受呀
:45:
:71:  Good buy, 德哥.:77:
{ OT: 作為 SIC 的收藏家, 我第一只不入的 SIC 將會是.............. Decade!!! :70:  }

:@ 你不買DECADE...........唔信!:58:
I think you should put down barricade against decade, it wasn't that bad.....
OT: 作為 SIC 的收藏家, 我第一只不入的 SIC 將會是.............. Decade!!!

是因為太肥嗎:70: :70:
騎士正呀~
好正:$
:71: 德哥,唔買decade係正確既
版主的圖真的很靚 感謝分享!!

入手SIC 的 Decade 真的有難度!! :Q
SIC初面世時,好似都只係賣百零蚊;依家咁細隻就已經要以前大隻的價錢,就算幾靚都冇入手的衝動。:38:
:53: 我都唔會買Decade..........!!!
ha....真快手....我聽日先有得拎/\/\
我都覺得隻色上得好靚
十卜下先, :58: 真係唔買decade.......其實正常樣還可接受....., 在令一個網看到情景入面既decade背部係可以接受, 更想要既sic product係new電王, 超正, 仲有牙王連電單車:43:
好睇過原本既紫色