Toysdaily 玩具日報

壽屋-一擊殺蟲......HOIHOI-SAN

小弟買了兩隻....第三隻尋找中....^^

第一隻素組.......^^(HOIHOI-SAN小幫手)

突然想到10底的萬聖節....就漆了另一套衣服....黑金配色

黑金配色的鞋子......

黑金配色的萬聖節版........好像要再多點南瓜哦...^^

哈.......眾人期待的會場限定版試噴看看.......^^"(頭髮的顏色....好像有點.....呵∼)

頭髮經過修改後的粉黃...這樣才對啦...^^(哇...整個HOIHOI-SAN變的好粉嫩哦)

我要打十個.....^O^

手持武器....搶刧啦∼(不對....是殺蟲啦)
根據HOBBY JAPAN入面o既報導,
o個隻唔係會場限定版
只係先行發售
遲D都會見街
頭像被屏蔽
原帖由 索爾 於 2-10-2009 05:11 PM 發表
根據HOBBY JAPAN入面o既報導,
o個隻唔係會場限定版
只係先行發售
遲D都會見街

的確是會場先行發售, 但其後都只是官網抽選販賣
http://blog.hobbystock.jp/report/2009/10/etc0109.html
電撃キャラクターフェスティバル2009で先行販売&同イベント公式Webでの抽選販売

眼珠都改了色

:69:  如果出曬都幾大穫

原帖由 shineon 於 4-10-2009 02:55 AM 發表
:69:  如果出曬都幾大穫

普通改色可能會, 改模就機會不大.
睇下件alice, 都係改色唔改模, 手掌都唔畀多對, 做唔到封面動作
隻黑金HoiHoi-san油得好靚呀:71:

你是手油定用噴槍? 我都想油隻Alice ver. 出來, 不過我是模型新手:56:

回覆 7# 的文章

謝謝您唷....是用噴槍噴的.....金的顏色用手塗會糊....^^"