Toysdaily 玩具日報

Hot Toy Terminator T700變身T800.

勁到毛輪 :D
唔知Hot Toy會唔會出呢隻...真係唔通又要自己改?
Give you good x 100. :71:
唔知Hot Toy會唔會出呢隻...真係唔通又要自己改?
hellobil 發表於 3-10-2009 11:55 AM

Hellobil 兄,
唔巧等喇,你功力深厚,隻T800咁正:handshake:, 十卜DIY:74:
頭像被屏蔽
我還可以變成T-1000, 把figure全部熔成一攤塑膠...然後噴成銀色即成...
真係正到無朋友!:71: :71: :71: :71: :71:
好令ar...........
各謝各大大留言支持:77:
樓主請問有無將本身的銀油移走後才噴base?  
因我也打算將NECA 既T-800 好似你甘整,
但它本身不是平滑version~ 好似HT T700甘沙沙地~ 上色重一撻撻~
我打算移走它的油漬後才打磨~ 請問有什麼方法可移除它本身的油? Thx~
Good job!it us great!
比著我真係無咁嘅恆心同能力~
讚!
哇。。。大大的上色好正哦:71:
樓主請問有無將本身的銀油移走後才噴base?  
因我也打算將NECA 既T-800 好似你甘整,
但它本身不是平滑ve ...
realclivea 發表於 18-6-2011 02:48 AM

唔好意思ah師兄, 睇漏你個Post. 希望你經已整好左la. 其實除左沙紙, 都別無選擇ga la
唔好意思ah師兄, 睇漏你個Post. 希望你經已整好左la. 其實除左沙紙, 都別無選擇ga la
hellobil 發表於 21-5-2012 10:28 AM

嘩!!!! 終於有人將呢個post推翻上嚟喇:43:
咁我就順道想問問樓主, 請問當年閣下改T700嘅時候, 有無留意佢條頸係咪痴死咗架?? 我果隻係架, 仲要側咗添呀....:63:
請問樓主知唔知道原裝係咪咁架, 有無方法可以整返郁佢呀?? 感激感激!!!!:77:
噴高達試得多,噴12寸效果唔錯,有隻油係黑鐵色噴出嚟重似金屬色
好多時用嚟噴高達既骨架!