Toysdaily 玩具日報

查看: 7998|回復: 15

Spider潮熱退~我的Venom熱還在升~改spider-man~12"毒魔Venom~

想必某些大大肯定會問搞咩:68:

沒辦法~失蹤了成年~~今年終於的起心肝完成了:34:
"改spider-man~12"毒魔Venom~"
完成!
熱血呀~~同電影版起碼似返70%~:52:
剛剛買返黎~問Venom~你搞咩~都唔似樣既~~
越睇越順眼~把心一橫~
改~

底下有之前既link
唔講咁多~去圖~~~~~~
全身~符合預期的效果:73:

我總覺得口縫見肉會有質感`d~所以填晒肉色:76:

D煙屎牙填左3次先滿意:70:

7 3面始終係最靚仔~yo~:38:

好~黎一張PS edit下~~

新舊頭合照~1 2 3 ~~~~笑~~~~:47:

謝謝:64:

"Venom改"既舊link~之前既進度~~
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=66233&extra=&highlight=venom&page=1
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=66369&highlight=venom
_________________________________________________________________________________________

:71: :71:
我都好鐘意venom,不過都係嫌電影版唔夠大隻唔夠強
話說回來,師兄好手功,真係似左好多:71:
大大改得好靚呀..不過覺得上覺得VENOM應該大隻D至夠惡!

印象中好似仲有隻紅色, 都好型...不過唔知咩來頭~

大大 你出現了:71: :71:
原帖由 天涯孤客 於 20-9-2009 02:15 PM 發表
我都好鐘意venom,不過都係嫌電影版唔夠大隻唔夠強
話說回來,師兄好手功,真係似左好多:71:

尤其公仔比真人更瘦~不過瘦d係應該既~真人版係要咁先叫真人

謝謝~天涯孤客 大大:$
原帖由 latu 於 20-9-2009 02:21 PM 發表
大大改得好靚呀..不過覺得上覺得VENOM應該大隻D至夠惡!

印象中好似仲有隻紅色, 都好型...不過唔知咩來頭~

謝謝 latu大大~~
紅色那個叫 Carnage血魔
當EDDIE BROCK被收監時,其SYMBIOTE的一小部分意外地和他的鏈環殺人室友(CLETUS KASADY)的血液結合而成的。
所以可以話係venom個后代~不過更殘暴不仁

原帖由 改咩名好? 於 20-9-2009 02:40 PM 發表

大大 你出現了:71: :71:

果然夠眼醒~不過無咩睇:(
係唔係講話 HT 會出 spiderman ?
死得好快.......幾個鏡頭...j
:71: support !! :71:
Sideshow之前過二份一胸像Venom 幾唔錯                                                                                   

venom 真係好正好型..:)
不過電戲版嗰隻真係要修正下先得喇:cool:
倒影王:71:
原帖由 炒飯俠 於 20-9-2009 07:42 PM 發表
倒影王:71:

無啦啦多個新名:( ~anyway~多謝各位:64: