Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 日本飲咖啡送的四驅車!! 四驅小子主角車齊集!

原帖由 shineon 於 5-9-2009 02:32 AM 發表

想問下,
有兩個size ? 係咪咁大架? (4.5cm)
果九款有冇呢架?

n年前產物

細.....單罐裝, 大....孖裝
大既around 6cm

勝利皇帝------>勝利者 (達修01)
轟天炮--------->沖天炮(達修0?)
火焰陽(達修0?)
舞娃娃(達修05)
摘星者(達修02)
地平線(達修0)

先o岩.......佢地係同一車隊「達修隊」
原帖由 藤井樹 於 5-9-2009 01:13 PM 發表
勝利皇帝------>勝利者 (達修01)
轟天炮--------->沖天炮(達修0?)
火焰陽(達修0?)
舞娃娃(達修05)
摘星者(達修02)
地平線(達修0)

先o岩.......佢地係同一車隊「達修隊」

勝利者 (達修01)
沖天炮(達修04)
火焰陽(達修02)
舞娃娃(達修05)
摘星者(達修03)
地平線(達修0)
喺香港邊度有得買?
其實係香港是否真的有得賣?
想搵番幾架做童年回憶...
我記得我玩四驅車個時已經 係 阿豪年代 好遲....巨無霸:71:
我有朋友會過去日本東京, so 我想問有無個coffee的圖看看, 等我朋友可以幫我買~!(佢完全唔玩Toys)
謝謝~!:77:
原帖由 聖鬥士紫龍 於 6-9-2009 02:43 PM 發表
我有朋友會過去日本東京, so 我想問有無個coffee的圖看看, 等我朋友可以幫我買~!(佢完全唔玩Toys)

我今晚影比你睇下啦~
原帖由 聖鬥士紫龍 於 6-9-2009 02:43 PM 發表

搵到佢個website, 你可以睇下

http://www.suntory.co.jp/softdrink/boss/mini4w_cp/mini4w_cp.html
原帖由 啪啪聲 於 6-9-2009 03:10 PM 發表

搵到佢個website, 你可以睇下

http://www.suntory.co.jp/softdrink/boss/mini4w_cp/mini4w_cp.html

Thank you very much~! :77: :77: :77:
火焰陽係我人生第一架四驅車!! 好令人懷念
頭像被屏蔽
以前細個o個時我地會o係rollor 場玩, 係咁繞圈行, 追到前面架車, d 小朋友就覺得自己好威  :34:
頂返自己幾年前的帖, 請問有無師兄見到邊度會有得賣呢set嘢賣? thanks
這些咖啡送四驅車很不錯,日本的咖啡周時都有不錯的驚喜物品附增促銷。{:1_226:}