Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 日本飲咖啡送的四驅車!! 四驅小子主角車齊集!

超正~!, 香港有的話必入一套~! :shiny:
我到依家都唔知道用高爾夫球棍玩四驅車係唔係真有其事....
原帖由 ar_yuk_0604 於 4-9-2009 12:13 AM 發表

咁又係∼∼∼∼我記得以前有D老翻扭蛋有得扭D奇怪摩打∼∼有D好鬼勁∼∼
勁過雙星個D架。。不過用完之後熱到阿媽都唔認得∼∼好似燒著咁∼∼∼

我第一架買係轟天炮、、之後又係扭左個雞摩、、好X勁
有時起街玩,,架轟天炮咁啱衝左去個大肥佬身後邊、比佢一個無情力腳踏碎了:79:
日本真好!
原帖由 sanjifly 於 4-9-2009 11:24 AM 發表
我到依家都唔知道用高爾夫球棍玩四驅車係唔係真有其事....

果支係曲棍球棒..不過我就真係見過有人咁玩..
係個公園度..渣住支棍係咁追住部車..其實都幾累~~~

原帖由 啪啪聲 於 3-9-2009 10:25 PM 發表

係呀係呀, 真係幾癲
細個果陣無錢買賽道, 同d friend去d乾既坑渠玩
真係諗番起都覺得污糟

:@ :71:
原帖由 gunconner 於 3-9-2009 11:02 PM 發表
最記得果陣時有一次唔夠電, ..左D金霸王去叉電, 叉到出..水但又叉到電, 跟住放入架沖天炮度, 行左十幾秒之後跟住出火花...果陣D爆風好勁, 架車用雞摩仲快過D幾萬轉摩...but 之後架車連摩打同後轆燒到溶... : ...

:69: ......:26:
頭像被屏蔽
:71:
係拉力車定係普通車
想當年係有人開舖比d人玩四驅車,個個圍住個賽道哂車,十歲未夠就個個都改車改都好似真係工程師咁。
原帖由 團長 於 4-9-2009 11:47 AM 發表

我第一架買係轟天炮、、之後又係扭左個雞摩、、好X勁
有時起街玩,,架轟天炮咁啱衝左去個大肥佬身後邊、比佢一個無情力腳踏碎了:79:

除左街玩~~~有冇試過晌走廊玩~~
我細個住公屋~~~成日晌條走廊放車~~
接二連三撞到人地D地主公...

勁驚~~咁講~~有怪莫怪~~~
原帖由 andrewchan0079 於 4-9-2009 02:33 PM 發表
:71:
係拉力車定係普通車

係拉後會行既車仔黎, 幾細架的
我諗香港都應該會有得賣的
呢六款係買2罐coffee送一架

有九款係買1罐就送一架, 不過仲細架d,
同埋果九款d車我唔係好識, 因為我淨係睇過四驅小子

原來有咁多BROTHER都玩過四驅
真係回憶無限!
原帖由 啪啪聲 於 4-9-2009 08:28 PM 發表

真係回憶無限!

單罐裝果d唔得放棄了,孖裝得地平線........剛入了 :D
原帖由 啪啪聲 於 4-9-2009 08:28 PM 發表

真係回憶無限!

想問下,
有兩個size ? 係咪咁大架? (4.5cm)
果九款有冇呢架?

n年前產物