Toysdaily 玩具日報

查看: 6901|回復: 17

唔知堅定流....

本人今天上午從wii 有關人仕中得知如下:

wii行貨銷售日期: 2007年2月12日 (趕緊在新年擋期)

[Deleted]

大家可在新年買行貨, 

wii行貨會是日版為基本和一年保養, 零售價是 hk$ 1788. 

所有game 定價 : $308 (不括 開始的wii

[ 本文章最後由 X-JAPAN 於 15-1-2007 10:55 PM 編輯 ]
聽到呢段消息,只好講一句:
好彩唔等行貨,早買早享受!
>> [Deleted]

這是指盜版相關的資訊?

[ 本文章最後由 X-JAPAN 於 15-1-2007 10:57 PM 編輯 ]
原文章由 mirage 於 15-1-2007 09:14 PM 發表
>> [Deleted]

這是指盜版相關的資訊?

delete 左佢啦...
朋友, 支持知識產權呀

[ 本文章最後由 X-JAPAN 於 15-1-2007 10:57 PM 編輯 ]
原文章由 john 於 15-1-2007 10:16 PM 發表

delete 左佢啦...
朋友, 支持知識產權呀

唔係唔x快呀....部機出半年就被破解...
請各位不要在此談論任何有關盜版之話題!
多謝各位大大合作~^^~

=====================================

有行貨的消息了~~~
我都係要講個句......早買早享受

前日我先見到水ga 都只係 1888 <===想買就買la~~等? 比多100蚊玩早D好過~XDDD
等下好d~~~有一年保養點都放心d
hmm ... 2月12日 出 而家都未有 offical 發報 ... 好像有點 ... :(
anyway ... 現在 街價 又真係 回落左 好多 呢 ... 真係 日日 跌 幾十 至 100 ... 唉 .......... 點解佢唔係我買 360 時 d 個價呢 ............ 好無耐 :time:
原文章由 Vince 於 16-1-2007 10:09 AM 發表
hmm ... 2月12日 出 而家都未有 offical 發報 ... 好像有點 ... :(
anyway ... 現在 街價 又真係 回落左 好多 呢 ... 真係 日日 跌 幾十 至 100 ... 唉 .......... 點解佢唔係我買 360 時 d 個價呢 ............ ...

現在再買吧,新年時可以跟親朋一起玩,很高興的
原文章由 mirage 於 16-1-2007 01:38 PM 發表

現在再買吧,新年時可以跟親朋一起玩,很高興的

其實都有 d 想 ga ... 不過 360 <~ 我買左唔夠一個月 ... 咁快買多部好似好大洗 :shy:
比 亞媽 知 就仲死 ... 以為我 發左 ... 要我加 家用 都似 ... :unhappy:
原文章由 Vince 於 16-1-2007 02:12 PM 發表

其實都有 d 想 ga ... 不過 360 <~ 我買左唔夠一個月 ... 咁快買多部好似好大洗 :shy:
比 亞媽 知 就仲死 ... 以為我 發左 ... 要我加 家用 都似 ... :unhappy:

把360入盒放好,只擺wii出來玩...阿媽發現就說是同一部機來的...你也可以一起玩...很好玩的
或者可以等行貨出, 買水貨......因好大機會水貨會趺價吧
講真我真係想玩wii多過ps3
原文章由 CK116 於 16-1-2007 06:28 PM 發表
講真我真係想玩wii多過ps3

我會咁睇~~~
wii 一齊玩~parthy首選~~~~

打自閉game......我會玩PS3多D~~^^"
原文章由 X-JAPAN 於 17-1-2007 12:08 PM 發表

我會咁睇~~~
wii 一齊玩~parthy首選~~~~

打自閉game......我會玩PS3多D~~^^"

同意 ... 如果想自閉得黎又想同人打 ... xbox360 !!! :DD