Toysdaily 玩具日報

夢戰士~~~~~~咁平都唔買咁掂對得住黃sir呀!

原帖由 kevin_mask 於 19-8-2009 09:57 AM 發表
RAH 隻隻都插都咁,我諗jojo果d都可以唔駛訂啦, 等佢插先入

JO JO 承太郎想出得衰都唔係咁易, 一來布衫, 二來又有人氣, 除非好多好多貨

插水貨都唔係好多款, 龍珠全線插係因為太多貨同埋爆裂爛膠問題

夢戰士係件衫問題

indiana jones 係樣衰到爆 o既問題

仲有無咩其他貨有插水 ?

如果件件 12 吋都係 五六百蚊就好, 我買多 d都得
唔通.. 集英社 x Medicom = 跳樓??:67:
原帖由 布歐 於 19-8-2009 10:43 發表

JO JO 承太郎想出得衰都唔係咁易, 一來布衫, 二來又有人氣, 除非好多好多貨

插水貨都唔係好多款, 龍珠全線插係因為太多貨同埋爆裂爛膠問題

夢戰士係件衫問題

仲有 ...

:44: 我都覺得承太郎大插既機會好微
岩岩去冇晒貨:59:
唉...M記, 正價入咗, 之後一個禮拜唔使, 見到幾舊水老鼠, 比我都心淡啦。:no:
原帖由 布歐 於 19-8-2009 10:43 AM 發表

夢戰士係件衫問題

仲有 ...

最好就三四佰蚊
原帖由 wywyw 於 19-8-2009 04:29 PM 發表

最好就三四佰蚊

三、四佰蚊又略嫌太平,
我覺得佢同 d 比較貴 o既玩具比, 例如同合金玩具比, 12 吋只得膠,  size 又唔係好大, 成本唔係好高,
12 吋 又易好爛,  真係唔係隻隻都值成九百、一千蚊
通常五、六百就算 ok 值
原帖由 88643 於 19-8-2009 14:47 發表
岩岩去冇晒貨:59:

:42: 你走寶了
咪話唔單聲你知,大概半年後溶衫果時你唔好怨黃sir就得啦!
咁快無曬 ? 好彩我之前都買左了, 呢件衫一熔就只可以當佢幫星矢打完聖戰,
不過我唔會入盒, 一直 display 佢, 應該唔會咁易熔掛 ?
四舊水 一隻 12 吋太吸引,最怕爛衫 o既我都居然會買,
如果 m 記賣平 d 一定吸引好多人買佢 d  12 吋, 減下 d 定價啦死人 m 記
原帖由 宮澤熹一 於 20-8-2009 16:33 發表
咪話唔單聲你知,大概半年後溶衫果時你唔好怨黃sir就得啦!

:44: 邊會咁快溶呀!就算溶咪當買個301波地乜都低番曬啦

頭像被屏蔽
原帖由 shiine 於 20-8-2009 21:14 發表

你再唔整返個電話你將會溶得仲快過佢~~:* :* :* :* :*

:42: 我都唔想架,佢自動撥出我都無計架!
唔知令身易熔定難熔, 不過令身真係唔多靚, 好想要布衫 o個隻, 但係又貴又無翼
頭像被屏蔽