Toysdaily 玩具日報

夢戰士~~~~~~咁平都唔買咁掂對得住黃sir呀!

頭像被屏蔽
多謝樓主
入到~~~~~~幫朋友:43:

眼見五六盒,拎盒比錢,店員即再補番一盒
我諗重有幾多貨
多謝樓主
見到你既post之後 今日放工馬上去買 眼見仲有4盒...我買左其中一盒:71:
I checked this afternoon still has many boxes but my home is too small for more 12' heroes! I will wait for the smaller metal one :)
:shy: 唔駛多謝我!都係有平野大家一齊執o者
原帖由 shiine 於 17-8-2009 18:20 發表

你隻翼上面, 蓋住粒磁石張貼紙就 luck 啦噃~~:p

:he: 我已經換左張黑色貼紙喇
頭像被屏蔽
原帖由 shiine 於 18-8-2009 00:53 發表

你條死仔就閒換貼紙唔得閒check電話~你剛剛又打左兩次俾我呀~~~:angry: :angry: :angry:

:time: 咁靈異個電話自動勃出兩次?
請問知唔知BLACK 有冇得賣。。同幾錢到呀∼∼THX!!!

回覆 54# 的文章

上Yahoo搵, 好似依家6魚都買到, 感覺勁正!!
原帖由 澄澄老豆 於 18-8-2009 02:23 AM 發表
上Yahoo搵, 好似依家6魚都買到, 感覺勁正!!

但驚係次貨~~:unhappy:
頭像被屏蔽
原帖由 shiine 於 18-8-2009 03:00 發表

掉鬼左佢啦~~:* :* :*

:he: 咁又唔駛掉!我岩岩搵左司徒師父幫我跟跟部電話

回覆 56# 的文章

買盒未開既 應該冇問題:handshake:
約6-7魚到啦, 我之前都買左盒日版8魚!!

..went to ctma yesterday nite... wanted to get this version 2 as well but finally decided not to, or else the costume melting issue will become my nightmare again.