Toysdaily 玩具日報

夢戰士~~~~~~咁平都唔買咁掂對得住黃sir呀!

頭像被屏蔽
我今日去..仲見到有5盒...賣一盒又加番一盒..
:74:冇一百幾十盒存貨都唔會賣咁平la.... ....分分鐘賣到出年.... ....
原帖由 於 18-8-2009 10:45 PM 發表
我今日去..仲見到有5盒...賣一盒又加番一盒..

我見到有個人揀, 係唔係你 ? 買左 ?
原帖由 布歐 於 18-8-2009 23:57 發表

:shiny: 我今日都買左!揀左兩盒就ok!
果個人點樣架!?你都入左!?:76:
原帖由 布歐 於 18-8-2009 23:57 發表

:he: 我今日都有去揀過喎!見佢仲有3盒!盒盒我都拎上黎驗下四隻角直唔直
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 布歐 於 18-8-2009 11:57 PM 發表

我冇買呀..我係今日先得閒出去拎 V3 咋....:shy:
原帖由 shiine 於 19-8-2009 01:22 發表

買左仲走去運吉, 有無幫我買返兩打層板鏍絲頭看門口呀? 我仲差 dark kabuto 同電王未改呀~:what:
另外改完之後對手個 joint 鬆唔鬆? 對手會唔會舉唔起?:?

:67: 問得好!個joint的確會鬆!因為個膊闊左加上件緊身衫有紋,所以個回彈力好勁,所以天道佢已經不舉了,如果相做招牌手指向天,我諗要拆番粒鏍絲先可以!但我情願佢不舉都好過似隻蟹
其實邊個係黃Sir?店鋪在那裏,方便告之嗎?:shy:
原帖由 terce 於 19-8-2009 08:51 AM 發表
其實邊個係黃Sir?店鋪在那裏,方便告之嗎?:shy:

Sxperman toys:71:
頭像被屏蔽
RAH 隻隻都插都咁,我諗jojo果d都可以唔駛訂啦, 等佢插先入
原帖由 felixchi 於 19-8-2009 09:27 AM 發表

Sxperman toys:71:

原帖由 shiine 於 19-8-2009 09:40 AM 發表

超淫玩具~~:he:

Thanks