Toysdaily 玩具日報

- - 各位大大help me

關閉 [複製鏈接]
:65: 大家好,我係新會員,我想貼張帖(高達),但當我想貼帖時,佢就話:[
                                                                                                                              您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
                                                                                                                               您所在的用戶組(等待驗證會員)無法進行此操作。
                                                                                                            您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。]:47: 我想大大hrlp me  ,thank you:64:

回覆 1# 的文章

依個問題應該版主們先幫到....:(
- -得一個人答我,重要係=冇答 -   -                O左:sad:
原帖由 傑傑仔仔 於 28-7-2009 07:42 PM 發表
:65: 大家好,我係新會員,我想貼張帖(高達),但當我想貼帖時,佢就話:[
                                                                                                                              您無 ...

未收到帳戶確認電子郵件???
:
原帖由 ultimatekuuga 於 29-7-2009 09:21 PM 發表

未收到帳戶確認電子郵件???

未 wow,但佢無啦啦話我重有18小時就升級wow,如果係就好了,不過都要唔刻 ultimatekuuga大大thank you
帳戶確認電子郵件未收到?...您登記時候用邊個email戶口?...返去check番..唔係無辦法完成帳戶確認...不能在論壇內回帖:80:
原帖由 hehemimi 於 30-7-2009 07:58 AM 發表
帳戶確認電子郵件未收到?...您登記時候用邊個email戶口?...返去check番..唔係無辦法完成帳戶確認...不能在論壇內回帖:80:

但我唔知點check番返去呀:ice: ,大大可唔可以幫下小弟呀,:64: 唔該
小弟重有些不明白,佢無啦啦話我重有18小時就升級,why?唔該大大:64:
OK NOW
WELCOME TO TOYSDAILY!:71: