Toysdaily 玩具日報

樓主: DrChanBlackJack

IQ愽士熱烈回歸TVB,趁熱鬧分享千辛萬苦齊集嘅古董天神村玩具!

Great memories!!!!!! :)
Thz for sharing!! :58:
幾鍾意啊!!!
:71: :71:
感謝樓主的分享 ! 見到人都開心左..:)
好少見齊set!呢套玩具真係好正~~
:handshake: :handshake:

好正呀!:D :D
正到爆~!:shiny:
樓主肯定花了很多心紅呢. thank for share

有錢都未必買到一套, 還要講緣份呢.
:70: :70: :70: :70:
肯定係天文數字..
頭像被屏蔽
原帖由 將軍澳人 於 21-7-2009 12:20 發表
:70: :70: :70: :70:
肯定係天文數字..

如果當年小時候買, 對小朋友黎講係天文數字.  :58:
到而家變左大朋友既時候買, 佢個價都係變左天文數字.  :50:
所以點都係天文數字.  :68:

唯有希望生產會重新過, 咁就可以多D中佬都有得玩.  :43:
非常謝謝大大們的回覆支持!:77: :77: :77:

其實這套玩具的總值,也不是大大所說的天文數字, 總值可能還不及一盒新款限定halfeye,但由於自己對IQ博士的深厚感情:$:  (小時天天趕回家追看卡通,大了點按月期期儲漫畫),再加上搜集時花的心機,時間和一D緣份,這set天神村確是自己收藏中最喜歡的玩具同心中的無價寶。 :shy:
大大會否上色,
重現天神邨
天神村, 正:71: :71:
嘩,第一次見到全套,如果可以上埋色就不得了.
我也有時儲天神村模型,只欠差館,早兩三年"笑万"見過display部份上色天神村,都有2 尺 X 2尺大,好壯觀,
可惜今天連鋪都摺了.
好正!第一次見成條村,very good.