Toysdaily 玩具日報

樓主: DrChanBlackJack

IQ愽士熱烈回歸TVB,趁熱鬧分享千辛萬苦齊集嘅古董天神村玩具!

真係好正:D :D

Dr. Slump!
They looks so love:71: ly
Great collection.
After all these years, you finally managed to get all boxes.
:handshake: 大大令我大開眼界,呢set我系第一次見啫:71: 雖然好耐之前嘎玩具,但系從造型,設計,雕工,新意,顏色等噶方面已經摞滿分了,感覺俾起宜家d玩具真系正到無朋友啊!:$ 令到我又念翻起細個果個時候d玩具真系好過宜家好多
謝謝分享,又回憶細路時,儲錢買村屋的情形
你的post十分精彩
我比100個珍,謝謝!!!
:71: :71: :71: :71: :71:
當年兒時都只係見過某幾款.....如今見全套真感動:handshake:
睇返大大呢個post, 真係有想喊ge感覺, 我以前都有呢set野, 仲要係每個星期帶d長輩去逐間屈返黎, 而家睇返, 真係勾起好多回憶, 多謝大大分享
樓主好野...居然比你儲齊番晒!GOOD!
我細個時都有2個...我同大佬一人一間...
應該係博士屋同茶壼..不過好似草菇屋都有玩過:? ...(連我老媽子都話有印象)
又係一段不可挽回既回憶...:oh:
到衣家首歌我都仲記得點唱...:73:
尤其最記得果句...:52:
小雲和小吉好重要...:shy:
細個送左套畀人:53:
而家好想要返:56:
:shiny: 真是好东西,多谢分享
無法子要出手 :71:  :71:  :71:  :71:  :71:
大大好強d 玩具真係夠晒經典:71:
神物
good collection~ 大大好有恆心呢~