Toysdaily 玩具日報

查看: 12301|回復: 35

(IRONMAN MARK I) 我 sad 貨皇並唔係浪得虛名既!!

頭像被屏蔽
6月28日(星期日)晚收到 HT 電話話 MARK I 有得攞~不過當晚要睇變型金剛~所以唔得閒拎~:78:
6月30日(星期二)收工惗住接佢返屋企過七一~點知臨去到佢樓下(搭緊扶手電梯上去)收到 HT 姐姐電話~話因為運輸出左問題~最快要星期五先有得攞~:49:
7月3日(星期五)晚終於成功攞貨~之後返到屋企~於開盒5分鐘後決定 pack 返盒野~開機玩 wii sport resort 算鬼數~因為......:cool:

7月6日(星期一)晚再上HT(第三次啦陰公)~show 左盒 sad 貨俾佢睇~個男職員(唔係 andy 唔係 肥仔)一眼就睇到個 defect~即刻肯同我換(請鼓掌)~不過原來換貨係換 d 開過盒既俾你(不過就唔知係咪局部換 parts 玩六神合體)~佢搵左好耐都搵唔到 d 開盒貨~走左去問肥仔~點知肥仔一個閃身就o係批新貨度攞左一盒俾我(請再鼓掌)~:DD
今晚開盒~終於唔使上去第四次~可以出 post 啦~(至於佢算係第幾批貨~我都唔識分~由看倌自己判斷吧):78:

順手影埋佢兩兄弟~:43:

再黎 cosbaby~:43:

上埋架~舒服晒~:73:

仲有呢隻~唔該快少少到~我等住齊腳~:76:

多謝收睇~:64:

你都相當黑仔!:38:
當時現場check左就唔使咁煩
those cosbaby looks nice and cute:58:
原帖由 機魔神棍 於 8-7-2009 01:11 發表

:( ht裝修完仲暗,隔住個盒真係好難check
頭像被屏蔽
都無下次啦 :45:
實扑SAD貨皇

兩條蛇 蕉人 收訂未:p
好似人頭上色唔同左...:78:
人頭上色好左咁:67:
我都去左3次...第一次攞, 番去發現心口棧燈"咩"左, 番左去換(第二次), 換左隻新既, 番到去, 諗住帶個面罩, 點知頭頂上面罩果個"較"位冇左, 又要去換, 第三次次就淨換頭. 終於都攪掂, 所以吾系你黑仔, 跟本呢批野qc同手工都有問題!!!:53:
唔知係咪燈光影響....新換果個頭....靚好多...質感都唔同...冇咁反光....

原帖由 MAX 於 8-7-2009 14:24 發表
唔知係咪燈光影響....新換果個頭....靚好多...質感都唔同...冇咁反光....

:44: 應該係燈光問題,因為sad 貨皇問過ht點解會無得拎,ht個答複係批貨比人扣關o者,唔係傳聞中從新上色

頭像被屏蔽
原帖由 機魔神棍 於 8-7-2009 01:11 AM 發表

其實當時已經現場 check 左~不過 HT 裝修後既燈光 + 包裝盒上既幾層膠片......:72:
算~我認自己眼花睇漏眼......:31:

下次學金金咁帶枝電筒去先~:p
頭像被屏蔽
原帖由 plasticboy 於 8-7-2009 01:58 AM 發表
都無下次啦 :45:

仲有 JOKER DX 同傳說中既 MJ DX~:unhappy:
頭像被屏蔽
原帖由 改咩名好? 於 8-7-2009 02:23 AM 發表
實扑SAD貨皇

兩條蛇 蕉人 收訂未:p

我同 M 記投訴左~佢地答應左取消再版~:p